Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akarja megenni...

Miért nem akarja megenni mostanában az esti tápszert a babám?

Figyelt kérdés

A kisfiunk 27-én lesz 11 hónapos.Kb:1-2 hete nem akarja megenni a tápszert este(van,hogy reggel se).Egy éves koráig tápszert kellene ennie,vagy nem?Napközben már eszik szinte mindent(kivéve tej és lisztes alapú ételeket).Mit csináljak?Mit adjak neki este enni?Ti mivel etetitek/etettétek az ilyen idős gyermekeiteket?

Kérlek segítsetek?

2010. máj. 20. 20:51
 1/5 anonim válasza:

Nem eszik előtte valamit és jól lakott azért nem éhes?Próbáld olyan tápszerrel aminek van valami íze.Van a milupának gyümölcsös.Meg van valamelyiknek vaníliás.Vagy esetleg adj neki tejpépet hátha azt megeszi.

Nekem is csinálta a gyerek de azért evett belőle kb.50ml és utána köpte ki de akkor beteg volt.

2010. máj. 20. 21:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Vettünk banános ízűt,kb:50-70ml-t megeszik belőle,de utánna ordít.Most adtam neki vaniliás pépet,azt megette és már alszik is.Délután négykor evett utoljára pépet gyümölccsel,utánna nem adtam neki semmi nasit,hogy éhes legyen és megegye a tápit,de nem jött be.Nagy baj lesz ha nem fog enni tápit ezekután?
2010. máj. 20. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ennyi idős a lányom, és nálunk is ugyanez a helyzet. Pár hete többet eszik napközben és azóta csinálja ezt. A dokink szerint nem jó hogy nem eszik tápszert, és próbálkozzak más tápszerrel meg hasonlók. Már próbálkoztam, sajnos én sem tudok mit csinálni, nem fogok minden tápszert kipróbálni azért hogy utána kidobjam. Kiváncsi lennék én is hogy mi van ilyenkor, de azért nem aggódom túl magam, szerintem tápszer nélkül is fel fog nőni.
2010. máj. 20. 23:12
 4/5 anonim ***** válasza:
A tejpép is tápszer funkcióját nézve, ha azt kap délután, akkor hagyhatod az esti tápszert, mielőtt teljesen megutálja és reggel se fogadja el.
2010. máj. 21. 06:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én se akarom megvenni az összes fajta tápszert,nem állunk olyan jól,hogy kidobjam az ablakon az árát.Reggyel megette a tápit az utolsó cseppig.Így már tényleg nem értem,hogy este mi a baja vele?Jobb éhesen elaludnia?Az esti evés előtt délután tejpépet kap gyümivel,az esti evés legyen akár mindíg sima tejpép gyümi nélkül?
2010. máj. 21. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!