4 honapos kisfiam mostanában mindig visszabukja a tápszert, meg rengeteget csuklik. Mitöl lehet?
Több tápszert kap mostanában?(ne haragudj de nem ismerem hogy kell e tápinál adagot módosítani,vagy hogy kell változtatni)
De nálunk kb 4 hósan volt ugyanilyen (anyatejes)és azt mondták növekedés ugrása volt és annyi kaja kéne neki ami még nem fér el a gyomrában!Szóval éhes eszik,de kevés a hely!Nálunk 2-3 hétig tartott!
Vagy ami most van nálunk hogy nem tudom már a hátán tartani,mert azonnal megfordul hasra és akkor is majdnem minden a padlón, ágyon landol!
Remélem tudtam segíteni!
Bocsánat a csuklást kihagytam!Előző vagyok!
Akkor csuklanak,ha a visszabukott dolgot visszanyelik,vagypedig ha tele a pocak és nyomja a rekeszizmot!
A lányom akkor is mindig csuklik ha ahangosan kacag,biztos úgy mozdul a rekeszizma!
Szia!
Ha már nem csak a hátán fekszik, hanem gurul, esetleg forog, akkor azért bukik. Egy idő után elmúlik, ha a mozgástól bukik.
Csuklani is lehet a bukástól, fázástól, félrenyeli a levegőt...
Nyugi, semmi gond!
Mindkét fiam ekkortájt bukott. Első csak ekkor, a második pedig ebben az időszakban erősebben és többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!