Nagy felelőtlenség, ha én nem veszek légzésfigyelő készüléket?
Úgy látom, lassan már a "standard" babakelengye része lesz. Nem a pénzt sajnálom rá, csak nem tudom, igazán olyan hasznos-e, el tudunk-e kerülni bármit, nem beszélve a téves riasztásokról. Ha egészséges, normál súlyú a baba, és a kiságya mellettünk van, valamint minden óvintézkedést megteszünk a bölcsőhalál ellen, akkor kihagyható a légzésfigyelő?
39 hetes kismami kéri a véleményeteket
Az előttem szóló jól tudja..Viszont az a véleményem, ha van rá pénzed vedd meg, de akkor meg kell tanulni az újraélesztést is, mert hiába a készülék, ha nem tudsz mit tenni...
Amúgy a többikismamának is jó lenne tudni hogy kell újraéleszteni.. Miért nem tanítják ezt kötelezően?
A google-be keress rá a bölcsőhalálra és akkor jobban tudsz dönteni, hogy neked milyen erősek a félelmeid..
Én is félek,de nekem pénzem nincs ilyen drága dologra, anyámnak pedig lehetősége nem volt, deitt vagyok,és remélem a babám is átvészeli..egyébként a bölcsőhalál 20 éves korig is előfordulhat..pontosan a bemelegedés miatt.
elég sok ember életben maradt már a készülék nélkül is.
ezt azért nyomatják, hogy jajj, anélkül nem lehet élni sem, mert a profitra fáj a foguk, semmi több...
felesleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!