Valaki segítene? Nem eszi meg kislányom a répapürét meg a krumplipürét, hogy készítsem el hogy megegye őket?
Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 19:50
11/18 anonim válasza:
én húslevesbe főztem a répát, krumplit
összetörtem és leves levét raktam hozzá, és egy kis tésztát bele
12/18 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy meg kell mindent ennie.csak azért még kipróbálnék valamit hátha megeszi
2014. szept. 9. 20:29
13/18 anonim válasza:
Nekem se ette ezeket se magába se együtt, viszont cukkinivel, fehérrépával, zellerrel, petrezselyemmel (és ezek kombinációjával) vígan belapátolja. Egy iciripiciri sót én teszek bele.
14/18 anonim válasza:
enyém a répát mindenbe szerette. megfőztem, leturmixoltam, húslevesbe főztem, lereszeltem, főzeléknek, pl. sütötökkel, de almával főzve, turmixolva is imádta.
krumplit nem ette soha. próbáltam húslevesbe főzve, többi zöldséggel turmixolva, magában, tápszerrel keverve, picit sózva, később egyéb főzelékek sűrítésére is próbáltam használni de nem ette. most 5 éves, még mindig utálja :D
15/18 anonim válasza:
Én nem használtam se cukrot, se sót, de zöldfűszereket igen, pl. petrezselymet, kaprot, hagymát. Például répa, kevés krumpli, petrezselyemzöld, később kis olajon futtatott hagyma és husi hozzá.
16/18 anonim válasza:
Én eleinte főztem hozzá kicsi almát minden zöldséghez..úgy megevett majdnem mindent. AZTán fokozatosan elhagytam belöle.. meg pl észrevettem h a krumplit imàdta cukkinivel..
17/18 anonim válasza:
Krumplit az enyémek sem ették meg egyedül, még akkor sem ha kicsit többet tettem pl. a répa mellé. Az is lehet az állagával van baja, én is inkább folyósabbra csináltam, ill amit valami már írt, amot nagyon nem akartak megenni, de én szerettem volna ,hogy azért valamennyit egyenek amellé almát főztem.
18/18 anonim válasza:
Anyatejet kell belerakni. Persze csak ha van tejed. Én úgy csináltam neki és nagyon szereti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!