Mennyi krumplipürét adhatok a babámnak? Hogyan készítsem el? (5 és fél hónapos)
Már lassan 2 hete eszik almát 2 szopi között, gondoltam megpróbálom a krumplipürét is. Mennyit adhatok neki? És milyen ételeket adjak még neki ezekután, hány napnak kell eltelni közöttük? Egyáltalán hogy működik ez a hozzátáplálás?
Előre is köszönöm a segítséget!
Egy kezdő anyuka
szia,(ha nincs a baba tápszeren) akkor 6 hónapos korig, bőven elég neki a tej(persze nem baj, ha ismerkedteted a gyümikkel:) ). És utánna, pedig a boltban kapható bébiételekből (pl.:hipp, univer, kecskeméti) gyümölcsösökkel ajánlott kezdeni, hogy a baba gyomra fokozatosan szokjon hozzá. :)
Például az egyik szopi helyett jöhet a bébiétel. Ajánlott műanyag kiskanállal adni neki, hogy meg ne sértse az ínyét. Lehet először naponta egyszer adni neki, aztán ha nincs semmi baj (nincs baj a székletével, nem fáj a pocija) akkor lehet neki adni már például tízóraira, ebédre is:) Estére még szerintem ne, nehogy nehéz legyen a gyomrának:)
Az összes bébiételre, rá van írva, hány hónapos kortól lehet neki adni, ha a krumplipürét lehet 5 hónapos kortól adni, (ezt nemtudom, lehet-e, meg kell nézni) és már adtál neki ilyen gyümölcsösöket, (tehát már hozzászokott a gyomra) akkor szerintem adhatsz neki ebédre. :)
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!