Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan készítsem el? Holnap...

Hogyan készítsem el? Holnap krumplipürét szeretnék adni a kisfiamnak.

Figyelt kérdés
Eddig almát evett.Miként kell elkészíteni a krumplipürét?Mennyit adjak neki először?Volt-e valakinek hasfájása tőle?
2009. jún. 5. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Főzd meg a krumplit és a saját főzőlevével turmixold össze, ha anyatejes a babád, akkor a főtt krumplit anyatejjel is turmixolhatod.

Tápszerrel ne turmixold, mert nagyon sűrű, nyúlós, ehetetlen valami lesz belőle.

8 hós kislány anyukája

2009. jún. 5. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Először csak pár kanállal adj neki.Én mondjuk rögtön répával csináltam mert úgy nagyon finom.A krumpli magában iztelen és nem is ette meg a kislányom.Nem valószinü hogy fájni fog tőle a hasa.
2009. jún. 5. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Én úgy csináltam, hogy amikor puha a krumpli hozzáteszek egy almát is, egyet felforr és turmixolom.

Édes lesz az almától! Felnőtteknek is ajánlom, nagyon finom!

2009. jún. 5. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!