Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudok Olcsó és Új Jómínősé...

Hol tudok Olcsó és Új Jómínőségű babaruhát venni?

Figyelt kérdés

Olyan problémánk akadt, hogy akiktől kaptuk a babaruhákat, most tovább adnák őket, következő babának. A fiam 7hós és 62es ruhákat hord még, viszont a babó nagy lesz valószínű, ott nem mennek sokra az 56os alig pár darab ruhácskával.

Egy éves koráig lennének ruhák, de inkább az egész pakkot adnám vissza.

Így a fiamra be kell vásárolnom.

A KÉRDÉSEM: Olyan helyet keresek, ahol ÚJ!!! és Olcsó jó minőségű babaruhát lehet beszerezni. budapest, gödöllő helyeken, illetve web.

(azért újjat, mert szeretnénk tesót, így talán nem mennek szét nagyon, mint az X gyereket kiszolgált ruhák)

2010. jan. 18. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Tesco-ba. A cherokee cuccok nagyon szépek, jók, ha akció van vagy pl most kiárusítás potom pénzért beszerezheted.
2010. jan. 18. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, most nagy leárazások vannak mindenfele :) Én az első babámnál mindent megvettem ami tetszett(a h&m és scamp márka volt a legjobb, nem nyúlt el, tartós stb, csak nem is olcsó, viszont a h&m is nagy leárazás van jelenleg! Ilyen bolt, ami közel van Neked: Árkád, Aréna), de már mi sem állunk olyan jól anyagilag sajna. És én is a Tescos ruhákat ajánlanám neked. Nagyon szuperek, elég jól bírják és vagányak, csinosak! Jelenleg 50-70%-os leértékelés van! www.tesco.hu-n megtalálod a tesco üzletek címét.
2010. jan. 18. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
17.07 -es vagyok. A héten vettem body-kat a tescoban. 1 fizet, 2 kap, 700 ft-ért!
2010. jan. 18. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, a tescos a legjobb: szép, olcsó, strapabíró!
2010. jan. 18. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Tesco-ban szoktam én is vásárolni, tényleg jó az ár-minőség arány, bár néha nem lehet a számozásra adni. Scamp-ról is szoktunk rendelni (www.scamp.hu). Igaz drágábbak, nekik viszont vannak olyan body-aik, ami alul dupla patentos, így 2 méretnek felel meg. Zsákbamacskát is rendeltem tőlük, az is nagyon jól nézett ki, csak sajna nincs mindig. Pedig az tényleg megéri.
2010. jan. 18. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!