Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik/milyen teát adhatnám a...

Melyik/milyen teát adhatnám a babámnak két szopi között? Ne toljatok le, légyszi.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a kérdésemre 90%-ban a "semelyiket" válasz érkezne, mert anyatejes, de én nem ezért kérem a tanácsotokat, hanem mert a kérdésemre szeretnék választ kapni. Olyan konkrét megnevezésű teákat keresek, amik nem "bajokra" vannak, mint pl. a hasfájás, hanem finom szomjoltó két etetés között. A kimondott babateák érdekelnének elsősorban. 8 hetes baba anyukája
2010. jan. 18. 15:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kamillateát csak este lefekvés előtt javasolt a doktornőnk a szorulásos babámnak cukorral. Cukor nélkül fogja a hasat. Én mecsek baby teát adtam 4 hónapos koráig, utána hipp-es almalevet vízzel fele-fele arányban hígítva. És a granulátumos teát is imádja (5 hós).
2010. jan. 18. 17:57
 12/12 xStefix ***** válasza:
De muszáj megkérdezni, miért szeretnéd itatni?
2010. jan. 18. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!