Kinek mikor jön/ jött a kistesó?
És mit szóltatatok????
Ha nem terveztétek??? hós a kisfiam és már meg volt 2 szer egyszer november 25.-én utána dec21.-én
tápszeres a babám lehet terhes vagyok???
lehet, hogy terhes vagy. ha igen, akkor az húzós lesz. nekem most 13 hós akislányom, de ha itt bömbölne még egy..... fú. :)
amúgy én szeretnék most a jövő hónapban próbálkozni, már rég van menzeszem, pedig még szoptatok, hátha egyből sikerül, mint az első. :) de az azért nagyobb korküllönbség lenne.
Lenne segítséged? nagyi vagy valami? mert akkor talán könnyebb, nekem nincs.
a mellem az feszül, de ez leheta mensi miatt is.
Hát remélem nem vagyok az ilyen hamar nem terveztük
de akárhogy is számolom meg kellet volna jönnie
14 hónap van a két picikém között... Nem mondom, hogy nem nehéz, de hihetetlenül imádom az anyaságot, a piciket és ezt az egészet! Fantasztikusan jó dolog, és ha tehetném, mégegyszer így "csinálnám". :)
Először iszonyatosan betojtam, és megrémültem, hogy alkalmas leszek-e erre a nehéz feladatra, fogom-e bírni, sajnáltam a "nagyobbikat" hogy olyan kevés időt tölthettem csak vele, de mindezek a gondolatok hamar ellszálltak, és hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy így alakult :). A gyerekek is szeretik egymást.
Ha újra babás vagy, sok erőt és kitartást hozzá, nem fogod megbánni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!