Mennyit kell költeni kb. havonta egy kisbabára?
Áprilisra várjuk az első kisfiunkat, és még a lakáshitel is akkor fog elindulni. A férjem nem keres rosszul, de attól még nyilván nehezebb lesz, mint előtte. Kb. mennyit kell havonta költeni a kicsire, mik azok, amiket mindenképp meg kell venni, és min lehet spórolni? A észszerűség határain belül természetesen.
Kiságy, babakocsi, ilyeneket jórészt örökölni fogunk, vagy a család összedobja.
Előre is köszi a tapasztalatokat!

Második válaszoló vagyok.
Végigolvasva az eddigi válaszokat, a következőket tenném hozzá.
Popsitörlőt kb háromhavonta veszek, 1300-1400 Ft-ért. Ez nem dob sokat a havi kiadásokon. A gyógyszertárban veszem meg a popsikenőcsöt, fürdetőt és 1 éves koráig kétszer Dentinoxot és Vigantolt. Ha beteg és gyógyszer kell neki, az persze ezeken felüli kiadás.
Sem bébiételt, sem italt, sem teát nem szoktam venni. Az ételeket otthon készítem, abból, amit frissen kapok a piacon. Télen mirelittet használok, (sokszor egészségesebb, mint a friss, mert lebomlanak a benne lévő vegyszerek). Inni csapvizet és később teát adok. Ezek nemigazán növelik a havi ételre szánt kiadásainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!