Ismertek ilyen nevű gyerekeket? Ezek közül adnátok valamelyiket lányotoknak, fiatoknak?
Figyelt kérdés
Lány: Száva, Zahira, Ripszima, Meredisz, Flávia, Cipriána
Fiú: Abdullah, Evariszt, Horáció, Upor,Sjám
2014. szept. 5. 14:55
11/24 anonim válasza:
Egy ilyen nevű gyereket sem ismerek, viszont ha lányunk lett volna a Cipra nevet kapta volna. Ez Jókai Mire megvénülünk c. művében szerepelt.
12/24 anonim válasza:
1,5 éves Szávát ismerek, szép név, de nem adnám. A többi meg nem tetszik és nem is ismerek ilyet.
13/24 anonim válasza:
Senkit nem ismerek ilyen névvel-nevekkel, ami nálam szóba jöhetne az a Zahira vagy a Száva, bár pl az én vezeték nevem Magyar, úgyhogy ha apáék adtak volna valami ilyesmi nevet, az eléggé furcsán festene :D
14/24 anonim válasza:
A Sjámot még nem hallottam. Héber eredetű? Hangzás alapján arra tippelnék, vagy legalábbis sémi nyelvcsaládra.
15/24 anonim válasza:
Szávát ismerek és számomra egyedül ez a név vállalható.
Egy Merediszt csak látásból ismerek, de borzalom így leírva ez a név...
16/24 anonim válasza:
Borzalmasak. Nem adnám a gyerekemnek egyik nevet sem soha.
17/24 anonim válasza:
Komolyan szülők ilyen neveket adnak a gyerekeiknek? Ez borzasztó.
18/24 Julie S válasza:
Flaviat ismerek, de o mar felnott. :) Ez a nev tetszik is, meg meg a Szava es a Meredisz. A Zahira, Cipriana elmegy, a Ripszima szerintem nagyon rosszul hangzik.
Fiu nevekbol az Evariszt szamomra lanynevnek hangzik. A Sjam meg olyan, mint a slajm/slejm, ennek ellenere elgondolkodtato. Az Abdullah meg a Horacio elmegy kategoria. Az Upor nagyon fura, nem tetszik.
19/24 A kérdező kommentje:
Ezek közül nekem csak a Száva tetszik, unokahúgom miatt.
Amúgy a többit én sem adnám.
Köszönöm a válaszokat.
2014. szept. 6. 08:58
20/24 anonim válasza:
Szávát és Merediszt ismerek :) de egyiket sem adnám,nekem ezek már túl erőltetett nevek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!