Adnátok a lányotoknak azt a nevet, ahogy a férjetek/párotok exét hívják?
Figyelt kérdés
Fiam van, viszont ha a második gyerkőc lány lenne, nekem nagyon tetszik a volt barátnőjének a neve. ( Nyilván nem egy pár hónapos kapcsolatról beszélek, hanem 8 évig voltak együtt )2013. nov. 10. 15:41
2/14 anonim válasza:
Ha benneteket nem zavar akkor igen adjátok nyugodtan.Engen zavarna:)
5/14 Vree válasza:
Engem is ismerősről neveztek el. :)
Ha egyikőtöknek sincs vele problémája, akkor miért ne. (Ha TÉNYLEG nem lesz egyikőtöknek se problémája belőle, gyereket is beleértve.)
6/14 petera6 válasza:
Én nem adtam :) Pedig nekem is tetszett az egyik ex neve. Viszont egy másik exének a szülinapján indult be a szülésem, arra nem voltam hatással :D Meg is írta a férjem neki. Nem tartják a kapcsolatot, de nincsenek rosszban. Amúgy tudtuk, hogy a szülinapja körül szülök, még beszéltük is, hogy azért ne már pont aznap. De a lányunk úgy döntött, hogy akkor jön ki. :)
7/14 anonim válasza:
Ha tetszik, miért ne?
Nem értem amúgy az elgondolást, hogy miért ne lehetne? Nehogy véletlenül az apukának eszébe jusson az exe a lányáról?
8/14 anonim válasza:
Nem hanem, hogy az anya ne a gyerekére vetítse ki a dolgot tudat alatt. Annyi gyönyörű név van, bőven lehet válogatni.
9/14 anonim válasza:
Persze, hogy adnam, ha tetszene, semmi koze az en gyerekemnek az exehez. Biztos, hogynem erdekelne. En azt sem nezem, hogy az ismerosok, rokonok, stb. kozott kinek van ugyanolyan neve.
10/14 anonim válasza:
Sokáig volt esélyes név a volt barátnője neve, de aztán találtunk szebbet. Én adnám, annyira nincs már annak a kapcsolatnak jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!