Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok most először másfajta...

Adhatok most először másfajta tápszert? Mindig Milupát evett, de ha lehet, holnap másfajtát vennék neki.

Figyelt kérdés
Milupa 2 helyett másik márkát valami olcsóbbat vehetek? 1 éves elmúlt a fiam.Ez az új mehet teljes adagban? És jelentkezhetnek ettől az újtól kiütések, vagy bármi más mellékhatás? Milyet ajánlotok?
2010. jan. 17. 22:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, azt hiszem ezt a Mildibét veszem holnap. Ő is szokott így vacsizni ahogy a te picit, de ennek ellenére is éhesen ébred. Hátha a 3-astól jobb lesz:)
2010. jan. 17. 22:46
 12/15 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Köszönöm, hogy megnézted! Én is kb.6,5 hónapos korától adtam neki a 2-est és 9 hónapos korától a 3-ast. Az én gyerekem keveset eszik, 150ml tápszert szokott egyszerre megenni és ha adok neki vacsit amit mostanában szoktam akkor még ennyit sem és van, hogy semennyit sem. :(

11 hónapos. Már próbáltam kakóval azt egyáltalán nem eszi, most is gyümölcsös Milupát vettem neki de abbúl ugyanannyit eszik meg mint a simából. Mindegy azt hiszem maradunk ahogy vagyunk. Nem is akarom már erőltetni ezt a tápszer dolgot. Tejpépet persze szokott enni de csak 90ml vízből csinálom és abból is marad mindig. Már inkább a rendes kaját fogom "erőltetni" neki.

De köszi még egyszer!

Ja, és szerintem adj neki 3-ast! Az biztos, hogy laktatóbb. Próbáltad már a jó éjt tápszereket? Nekünk alvásra nem vált be de hátha nektek éhségre jó lesz.

2010. jan. 17. 22:51
 13/15 anonim ***** válasza:
szia, az én fiam 13hónapos, ő már nem issza meg a tápszert, így kénytelenek voltunk tejre váltani, ezt úgy ahogy megissza. Igaz Ő már mindent eszik, és csak késő este meg reggel iszik tejet. Sokféle tápszert kipróbáltunk, mert nagyon válogatós a fiatalúr! Nekünk bevált a dm-es babylove is, de mindenképpen 3-ast vegyél!!! A 2-es szerintem már régen kevés neki. Én akármilyet vettem is neki, mindig az életkornak megfelelőt. Adhatod teljes adagban nyugodtan neki! Jobban örülnék ha az én fiam is meginná a tápszert de ez van.
2010. jan. 17. 22:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát nagyon köszi. Nem próbáltam a jó éjt tápszereket még de kifogom. Nagyon kedvesek vagytok:)Talán az én védőnőm túlságosan is óvatos, tejre például azt mondta, hogy nem adhatok 3 éves kor alatt neki, de nem hiszem hogy addig várni fogok vele. Jó éjt
2010. jan. 17. 23:03
 15/15 anonim ***** válasza:
szia,a 22.52-es vagyok. Én is szerettem volna várni a tejjel legalább 1,5-2éves koráig, de a kisfiam nem így gondolja. A tejből sem hajlandó egyébként többet meginni mint a tápszerből, de ezt legalább nem öntjük ki...
2010. jan. 18. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!