Adhatok most először másfajta tápszert? Mindig Milupát evett, de ha lehet, holnap másfajtát vennék neki.
1.vagyok.
Köszönöm, hogy megnézted! Én is kb.6,5 hónapos korától adtam neki a 2-est és 9 hónapos korától a 3-ast. Az én gyerekem keveset eszik, 150ml tápszert szokott egyszerre megenni és ha adok neki vacsit amit mostanában szoktam akkor még ennyit sem és van, hogy semennyit sem. :(
11 hónapos. Már próbáltam kakóval azt egyáltalán nem eszi, most is gyümölcsös Milupát vettem neki de abbúl ugyanannyit eszik meg mint a simából. Mindegy azt hiszem maradunk ahogy vagyunk. Nem is akarom már erőltetni ezt a tápszer dolgot. Tejpépet persze szokott enni de csak 90ml vízből csinálom és abból is marad mindig. Már inkább a rendes kaját fogom "erőltetni" neki.
De köszi még egyszer!
Ja, és szerintem adj neki 3-ast! Az biztos, hogy laktatóbb. Próbáltad már a jó éjt tápszereket? Nekünk alvásra nem vált be de hátha nektek éhségre jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!