Adhatok most először másfajta tápszert? Mindig Milupát evett, de ha lehet, holnap másfajtát vennék neki.
Nem előírás 9 hótól 3-ast ennie,ha 1 éves koráig 1-est kap akkor se lesz semmi baja.
A kérdésre válaszolva mi mildibé 3-as banánost eszünk,nincs tőle semmi baja,és szereti a lányom.Előtte mi is milupát ettünk.
Én ajánlom a mildibét.
Aztán vettem előtte humana 2-est na azt nem ette a lányom.Kuka.
1. vagyok.
Oké tudom, hogy nem előírás de kíváncsi lennék, hogy milyen megfontolásból eszi a 2-est. Azért kérdezem mert az enyém nehezen hízik. Lehet, hogy a 2-től jobban hízna esetleg?
Én is Milupáról váltottam, nem vált be a 2-es, holott addig végig Milupát kapott (HA).
Próbáltam a BEBA-t, jó volt és most Mildibé-t kap, ami még jobban ízlik. (8 hós)
Szerintem simán válthatsz.
1.vagyok.
Én se vagyok okosabb nálad, szintén első babás. :)
Úgy gondolom, hogy a 3-as táplálóbb lehet nekik. Azért sír reggel mert olyan éhes? Mert akkor lehet, hogy a 3-as jobban eltelítené.
Én meg azon gondolkozom, hogy mivel rossz evő a babám lehet, hogy ha 2-est adnék neki többet megenne belőle és hamarabb megéhezne és így jobban hízna. Hmm?
Én vacsorát adok a lányomnak este 6 körül,és utána tápszert 8 körül,így nem éhes a lányom,és nem ébred éjjel.
2.-dik voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!