Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell megmutatni és...

Miért kell megmutatni és megtanítani a szoptatást az anyának? Cicire kell tenni a babát, vagy nem?

Figyelt kérdés
bocsánat nem rosszindulatból kérdezem, csak olyan sok helyen hallom, hogy nem mutatták meg neki, hogyan kell, és nem tudta. vagy van valami speciális tudnivaló erről?
2010. jan. 17. 20:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem minden további nélkül ment,pedig nem mutatta senki.Én olvastam róla és nem aggódtam miatta,hogy fog -e sikerülni,úgy voltam vele,hogy nem lehet nagy ördöngősség.Amúgy sem vagyok parázós tipus.Viszont a barátnőmnek nem ment és sem a védőnő,sem a gyerekorvos nem segített,ráhagyták volna,hogy fejje és adja cumiüvegből.Én beszéltem az én védőnmmel,hogy mit lehet tenni stb.Végül azt ajánlotta,menjek át,nézzek meg 1 szopit és mivel hál'isten nekem nem volt problémám,látni fogom a gondot.Végülis átmentem.Kiderült,hogy a pici azért nem tud szopizni,mert nagy a cicije és a bimója is a gyerkőc szája meg kicsi,így nem is igazán tudta bekapni,+ a cumisüvegezés is bekavart és hamar rájött a pici,hogy abból könyebb.Elmentem neki bimbóvédőért és meg is oldódott a probléma,elsőre 30 ml szopizott.Aztán volt egy kis torpanás a harmóniába,mert a barátnőm elég ideges típus,a lelket pedig senki nem tartotta benne és természtesen a pici érezte ,hogy any ideges és ő is az lett.Ördögi kör.Végül kb.2-3 hétig használt bimbóvédőt,azalatt meg is erősödött a baba és utána már anélkül is ment.Ja,és a póz sem volt mindegy a gyerkőcnek az enyémnek sem.A lányom kb.3 hós koráig kizárólag fekve volt hajlandó szopizni.

Tehát nem mindenkinek megy elsőre és ha megy is,akkor is lehet olyan dolog,amire rá kell jönni pl.póz

2010. jan. 18. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!