Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valaki akinek a babaja...

Van valaki akinek a babaja UHT tejen "nott fel"? Es mennyi idos koratol kezdte kapni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem azon nőtt fel, de 12 hós korától adom neki.

Semmi baja nem volt tőle, most 18 hós.

Hozzáteszem, 14 hónapig szopizott is.

2010. jan. 17. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
13hós korától reggelre uht tejet kap.este tápszert.most 18hós semmi baja.
2010. jan. 17. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Fiam 13 hónapos korától kapta, most 8 éves, jelentem jól van. Mai napig iszik 2-3 dl-t.
2010. jan. 17. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány százalékosat adtok neki, felforraljátok -e, esetleg hígítjátok? Most szeretném én is bevezetni a fiamnál. 13 hónapos.
2010. jan. 20. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:
A barátnöm,3hos.korátol adta az UHTtejet,elöbb a gyengébbel kezdték felforralás nélkül,s mostmár az erösebbet issza,s semmi baja.Most 2éves.
2010. jan. 20. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm babája kecsketejen nőtt fel születésétől fogva. Nem volt anyatej, a tápszer nem kellett. A kecsketej ízlett neki, de mivel drága volt kimérve, inkább vettek egy kecskét. Lassan két éves lesz, jól van.
2010. jan. 20. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:

2.válaszoló vagyok.

én 1,5% tejjel lkezdtem, úgy hogy első héten fél tej-fél víz, és a bele fél adag tápszer.aztán következő héten csak tej+kakaó.ezt reggelire kapja

2010. jan. 20. 20:36
 8/8 A kérdező kommentje:

valahol azt olvastam, hogy zsiros tejet jobb adni babaknak, nem a csokkentett zsirtartalmut.

nekunk nincs lehetosegunk "hazi tejet" beszerezni, igy marad a 3,7%-os tej, nem fozzuk. 1 eveskoraig szopott, aztan elobb par kanallal par napig adtam neki UHT tejet, aztan meg rendes adagot. Most este dobozos tejet iszik, hajnalban, meg tapot, mert azt hamarabb tudom elkesziteni (ilyenkor komas vagyok meg es nincs erom melegitgetni a bolti tejet, a tapszernek viszont a vizet tartom melegen)

2010. jan. 21. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!