Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél év korkülönbség. Ti...

Másfél év korkülönbség. Ti mikor tennétek őket egy szobába?

Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Első nap. Mindhárom gyerekem első naptól a gyerekszobában aludt, sose volt belőle semmi probléma. (2 év van a nagy és középső között, 17 hónap a középső és kicsi között).
2014. szept. 2. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:

1 hónap múlva szülök, másfél év lesz a korkülönbség.

Nagy dilemmába voltunk mi is, hogy hogy lenne a jó... Úgy döntöttünk, hogy inkább megcsináljuk az üres szobánkat még egy gyerekszobának és így lesz talán a legjobb.

Kisfiam minden neszre felébred, ha a kistesó ébresztené fel szerintem vissza sem aludna... Én nem akarok kockáztatni. Majd ha később össze akarnak "bútorozni" hát legyen. Addig is jobb ha külön választjuk őket, szerintünk...

2014. szept. 2. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Sose.
2014. szept. 2. 23:02
 4/5 anonim ***** válasza:
5 hónapos volt a pici amikor költöztünk, akkor tettük őket egy szobába, addig a pici a nappaliban aludt. Pont egy év van közöttük. Én féltem hogy majd felébresztik egymást, de csak akkor zavaró nekik este és délutáni alvásnál amikor az egyik még nem aludt el - egyébként nem ébrednek fel a másik sírására.
2014. szept. 3. 07:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalatom: 19 hónap van a két lányom között. Mikor a kicsi megszületett,velünk került egy szobába, a nagy meg külön szobába. A nagy többször ébredt és visított éjjelenként, állandó hisztik voltak. Kb. 4 hónapos volt a kicsi, amikor már nagyjából átaludta az éjszakát, átköltöztettük a gyerekszobába. A nagy varázsütésre abbahagyta az éjszakai ébredéseket. Nagyon féltékeny volt szegény arra, hogy a kicsi velünk alszik, ő meg egyedül, de amint egy szobába kerültek, megnyugodott. Amennyire látom, immunisak a másik sírásásra, szinte soha nem ébresztik fel egymást. Mai eszemmel sokkal hamarabb egy szobába tenném őket! Az első pár hét után, vagy akár talán rögtön, legalábbis éjszakára.
2014. szept. 3. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!