Másfél év korkülönbség. Ti mikor tennétek őket egy szobába?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 21:35
1/5 anonim válasza:
Első nap. Mindhárom gyerekem első naptól a gyerekszobában aludt, sose volt belőle semmi probléma. (2 év van a nagy és középső között, 17 hónap a középső és kicsi között).
2/5 anonim válasza:
1 hónap múlva szülök, másfél év lesz a korkülönbség.
Nagy dilemmába voltunk mi is, hogy hogy lenne a jó... Úgy döntöttünk, hogy inkább megcsináljuk az üres szobánkat még egy gyerekszobának és így lesz talán a legjobb.
Kisfiam minden neszre felébred, ha a kistesó ébresztené fel szerintem vissza sem aludna... Én nem akarok kockáztatni. Majd ha később össze akarnak "bútorozni" hát legyen. Addig is jobb ha külön választjuk őket, szerintünk...
4/5 anonim válasza:
5 hónapos volt a pici amikor költöztünk, akkor tettük őket egy szobába, addig a pici a nappaliban aludt. Pont egy év van közöttük. Én féltem hogy majd felébresztik egymást, de csak akkor zavaró nekik este és délutáni alvásnál amikor az egyik még nem aludt el - egyébként nem ébrednek fel a másik sírására.
5/5 anonim válasza:
Az én tapasztalatom: 19 hónap van a két lányom között. Mikor a kicsi megszületett,velünk került egy szobába, a nagy meg külön szobába. A nagy többször ébredt és visított éjjelenként, állandó hisztik voltak. Kb. 4 hónapos volt a kicsi, amikor már nagyjából átaludta az éjszakát, átköltöztettük a gyerekszobába. A nagy varázsütésre abbahagyta az éjszakai ébredéseket. Nagyon féltékeny volt szegény arra, hogy a kicsi velünk alszik, ő meg egyedül, de amint egy szobába kerültek, megnyugodott. Amennyire látom, immunisak a másik sírásásra, szinte soha nem ébresztik fel egymást. Mai eszemmel sokkal hamarabb egy szobába tenném őket! Az első pár hét után, vagy akár talán rögtön, legalábbis éjszakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!