7 hós babátoknak mennyi a fejkörfogata?
Az enyemnek nagy meg a kutacsa, fel evesen volt majdnem 45 cm a fejkormerete. Mindig is nagy feju volt, bar hosszu is :) A masik fiam 2,5 eves es meg mindig erezni egy godrot a kutacsa helyen (bar mar osszezarodott). Neki is keson nott ossze.
Amugy attol meg, mert osszezarodott a varratok menten meg no a feje, ha dokid nem aggodott, te se tedd. Az enyem azt mondta, a legujabb kutatasok szerint a D-vitamintol is tok fuggetlen mekkora egy ygerek kutacsa es mikor no ossze, sokkal inkabb egyeni jellemzo.
Doki nm mondott semmit. Én annyira meglepődtem,h nem is nagyon firtattam...Azzal lehet összefüggésben,h már van 6 foga? Mármint a csontosodás....
Amúgy nagyon ügyes (egyedül felül,kapaszkodva feláll),gagyog,grimaszol...
Nem hinnem, a nagyobbik fiamnak 5 honaposan volt 6 foga es nagyon gyorsan kijott az osszes, megis keson zarodott be. A kicsinek - aki most 7 honapos - 4 honaposan jottek ki az elso fogai, megis oriasi a kutacsa.
2-es valaszolo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!