Ejtettétek már le a babát? Mennyi idös volt? Komolyabb baj nem lett?
Szia!
leejteni nem, de 1x leesett az ágyról. Nagyon bepánikoltam, ösztönösen felkaptam. 2-3 percig sírt, aztán megnyugodott, gyorsan megnéztem a neten, hogy mik lehetnek a "baj" tünetei, pl. ájulás, aluszékonyság, sírás stb. De a lurkó vidáman viselkedett, mosolygott utána. Leejtetted?.....
Remélem ez csak költői kérdés.
Nem ejtettük le sosem, csak egyszer legurult az ágyról, hál istennek puhára esett.
Én már igen,de a puha ágyra esett szerencsére,és semmi baja nem lett,azon kívül,hogy kicsit ijedten nézett rám.
Sajnos a szülés után úgy lement rólam a súly,össz-vissz 45 kiló maradtam,és nagyon gyenge.Fel akartam emelni a kicsit az ágyunkról,de megszédültem,összerogyott a lábam.
A kicsit gyorsan ledobtam az ágyra (takarók meg ágytakaró volt rajta)én meg hanyatt estem.
Akkor volt a kislány 4 hós.Azóta nem merem alacsonyra tenni,és nem emelem,ha nem érzem biztonságosnak.
Én nem ejtettem le egyszer sem, de megmondom őszintén, ez a rémálmom. Elég kicsi vagyok, 155 centis, most ugyan van rajtam egy kis fölösleg a szülés után, de általában vasággyal együtt vagyok 45 kg. A babi meg már 7 kg. Szóval jó kis súlyzó...
Egyszer viszont legurult az ágyról, a mai napig nem tudom, hogy csinálta. Hason aludt, és a szőnyegre esett, ott viszont hanyatt volt, alatta a takaró ugyanúgy, ahogy be volt takarva. Kész rémálom volt az egész. Hallom, hogy sír, rohanok ki a fürdőből, és a földön fekszik. Felkaptam, de abban a pillanatban el is hallgatott. Semmi baja nem lett. A doki és a védőnő szerint minden baba átesik egyszer ezen.
Banyuci
még nem ejtettem el, pedig sokat hordozom háton és amikor felveszem, akkor mindig van egy kritikus pont, ahol érzem, hogy ha most csak egy picit is megmoccan valamerre akkor elejtem. de eddig ilyen még nem volt.
2x esett le az ágyról a laminált padlóra, az elég ijesztő volt, plusz egyszer úgy elesett, hogy bedagadt a szemöldöke, akkor elvittem dokihoz, de azt mondta, ha nem ájul el az eséstől, akkor nem lehet komolyabb baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!