Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ejtettétek már le a babát?...

Ejtettétek már le a babát? Mennyi idös volt? Komolyabb baj nem lett?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 16:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
Jézusom,Nem,dehogy. Nálatok ez történt,vagy csak kérdezed?
2010. jan. 17. 16:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

leejteni nem, de 1x leesett az ágyról. Nagyon bepánikoltam, ösztönösen felkaptam. 2-3 percig sírt, aztán megnyugodott, gyorsan megnéztem a neten, hogy mik lehetnek a "baj" tünetei, pl. ájulás, aluszékonyság, sírás stb. De a lurkó vidáman viselkedett, mosolygott utána. Leejtetted?.....

2010. jan. 17. 16:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
7, 5 hónaposan történt az incidens, azóta még jobban vigyázok rá.
2010. jan. 17. 16:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ez csak költői kérdés.

Nem ejtettük le sosem, csak egyszer legurult az ágyról, hál istennek puhára esett.

2010. jan. 17. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Én már igen,de a puha ágyra esett szerencsére,és semmi baja nem lett,azon kívül,hogy kicsit ijedten nézett rám.

Sajnos a szülés után úgy lement rólam a súly,össz-vissz 45 kiló maradtam,és nagyon gyenge.Fel akartam emelni a kicsit az ágyunkról,de megszédültem,összerogyott a lábam.

A kicsit gyorsan ledobtam az ágyra (takarók meg ágytakaró volt rajta)én meg hanyatt estem.

Akkor volt a kislány 4 hós.Azóta nem merem alacsonyra tenni,és nem emelem,ha nem érzem biztonságosnak.

2010. jan. 17. 17:03
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

Én nem ejtettem le egyszer sem, de megmondom őszintén, ez a rémálmom. Elég kicsi vagyok, 155 centis, most ugyan van rajtam egy kis fölösleg a szülés után, de általában vasággyal együtt vagyok 45 kg. A babi meg már 7 kg. Szóval jó kis súlyzó...

Egyszer viszont legurult az ágyról, a mai napig nem tudom, hogy csinálta. Hason aludt, és a szőnyegre esett, ott viszont hanyatt volt, alatta a takaró ugyanúgy, ahogy be volt takarva. Kész rémálom volt az egész. Hallom, hogy sír, rohanok ki a fürdőből, és a földön fekszik. Felkaptam, de abban a pillanatban el is hallgatott. Semmi baja nem lett. A doki és a védőnő szerint minden baba átesik egyszer ezen.

Banyuci

2010. jan. 17. 17:46
 7/12 anonim ***** válasza:

még nem ejtettem el, pedig sokat hordozom háton és amikor felveszem, akkor mindig van egy kritikus pont, ahol érzem, hogy ha most csak egy picit is megmoccan valamerre akkor elejtem. de eddig ilyen még nem volt.

2x esett le az ágyról a laminált padlóra, az elég ijesztő volt, plusz egyszer úgy elesett, hogy bedagadt a szemöldöke, akkor elvittem dokihoz, de azt mondta, ha nem ájul el az eséstől, akkor nem lehet komolyabb baja.

2010. jan. 17. 18:02
 8/12 anonim ***** válasza:
orvosis vagyok és mikor gyerekambulancián voltam behoztam egy 1,5éves kisfiút, leesett úgy 1m-ről. pár percig sírt aztán semmi, vidám volt, eleven. és a röntgen mutatta ki, hogy vagy egy 10 cm-es repedése. pedig nem ájult el. sokszor ezt észre sem veszik. benn tartották éjszakára, de semmi sem történt. szóval ha ilyen történik egy ellenőrző röntgenre jó elvinni a babát, de még ha van is valami nagy %-ban teljesen tünetmentes.
2010. jan. 17. 18:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerencsére még nem ejtettem el,de már egyszer elestünk együtt.Megcsúsztam a padlón és valahogy parancsoltam a reflexemnek,hogy nehogy letegyem a kezem,hogy tompítsam az esést,mert akkor a lányomat elejtem.Neki semmi baja nem lett,de én elég szerencsétlenül estem és az asztal széle végighorzsolta az oldalamat.De úgy látszik,esés közben is sikerült anyának maradnom és megóvni a gyerekemet.:)))
2010. jan. 17. 19:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Én egyszer jártam úgy, hogy kb három hónapos volt, a hasamon feküdt, mikor felébredt felakartam vele állni, de elcsúsztam. Már láttam el fogok dőlni, botladoztam és szó szerint fejjel nekiestem a falnak, aztán térdrerogytam. az volt a szerencsém, hogy jó szorosan fogtam magamhoz a lányom és már csak akkor nem bírtam tartani mikor már térdeltem a földön. akkor leesett, de tulajdonképpen a kezem alatta volt akkor is. Hát senkinek nem kívánom! üvöltött ahhogy a torkán kifért, a cici sem vígasztalta meg. Én is bőgtem vele, az járt az eszembe állandóan mi történhetett volna. vagy ő esik ki akezemből vagy én ráesek. azután sokáig csak úgy álltam fel ha letettem az ágyra, én felálltam és felvettem őt is.
2010. jan. 17. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!