Három és fél hónapos a kislányom, és még mindig brutál hasfájós, már nem bírom. Mikor lesz már vége?
Mindent próbáltunk már, az összes szert, ami a piacon kapható. Én nem eszem puffasztót, nem iszom olyat. Tornáztatjuk, szélcsövezzük, de sajnos nem jobb, sőt egy hónapja már az éjszakák is rosszak, mert nem tud a hasgörcsétől aludni.
Mikor lesz már vége? Lehetséges, hogy el kellene vinni gasztro dokihoz?
Már nagyon nehezen bírom :(
Szia, hát sajna még most is tart a dolog... :(
nem tudunk mit tenni.
Elkezdtem kóstoltatni vele, tényleg csak keveseket, egy kis sütőtök, egy kis alma, őszibarack, de pár órával később eszméletlen erős hasfájás jön.
Voltunk azóta hasi uh-n, minden rendben, "csak" hasfájós.
A tejmentes diéta sem ért semmit.
Szóval a tanácstalanság mezején éldegélünk, éjszaka nagyon szenvedős, nappal jobb, jobban kijönnek a pukik.
A hasa egyfolytában zuborog, morog, csikar, tegnap délután annyira, hogy már megint az ügyeletet akartam hívni.
El vagyunk eléggé keseredve, nem tudom mikor aludtam két óránál többet, de szegénykém, őt is megviselik az éjszakák. Nappal is sokszor nyűgöske, de azért akkor több az inger, el lehet terelni a figyelmét jobban.
Ezt a kérdést írtam ki pár napja, már tényleg nem tudom mit tegyek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Köszönöm, hogy gondoltál ránk, remélem most már tényleg javulni fog a helyzet. Csak azt nem tudom, hogy csináljam a hozzátáplálást, ha ennyire rosszul reagál rá:(
Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz és keserves a dolog. Remélhetőleg hamar elmúlik, és a gyümölcsökre is jól fog reagálni.
Nálunk egyértelműen az anyatejtől volt. 6 hónapos korában tudtam egyértelműen azt mondani, hogy JOBB lett. De még most is szopizik: este és reggel. Nagyon kevés már a tejem, és az emésztő rendszerében már elenyésző mennyiségben van jelen a szilárd ételhez képest. Minél több étkezést váltottam ki, annál jobb lett! (Meg mikor már elkezd mozogni, nem csak feküdni, akkor magától kitornázza a pukikat, majd akkor is könnyebb lesz!)
Mennyi idős most a babád? Lehet hogy lassan pl tejpépet is kipróbálhatsz este felé. Hátha jól alszik majd tőle. (Nem biztos, csak egy ötlet. Gyerekorvossal beszéld meg esetleg, ő tud érzékeny babáknak megfelelőt felírni). Mondjuk az én babámnak egyből ízlett minden gyümölcs és hamar kiváltottuk amit ki kellett. Én sem mondanék le teljesen az anyatejről a helyedben, főleg most hogy jön a tél, a beteges időszak, kell neki. Almának csak a levével próbálkoztál? Azt is nehezen bírta? Vagy natúr kompót lévet picit itatni, szokja az ízeket.. Csak ötletelek. Mert tudom milyen nehéz. A szélcső nálatok nem nyerő? Lassan a fogzás is bezavarhat a hasfájás mellé/helyette, akár éjszaka is. (Nálunk a fogzásra javasolt egyéb csodaszerek sem hatottak :)) ) Ezt át kell vészelni, nincs mese. :( Családot próbáló, anyát próbáló feladat. Kitartás! El fog múlni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!