Három és fél hónapos a kislányom, és még mindig brutál hasfájós, már nem bírom. Mikor lesz már vége?
Mindent próbáltunk már, az összes szert, ami a piacon kapható. Én nem eszem puffasztót, nem iszom olyat. Tornáztatjuk, szélcsövezzük, de sajnos nem jobb, sőt egy hónapja már az éjszakák is rosszak, mert nem tud a hasgörcsétől aludni.
Mikor lesz már vége? Lehetséges, hogy el kellene vinni gasztro dokihoz?
Már nagyon nehezen bírom :(
Ma megyünk gasztro dokihoz...én már csak sírok, nagyon rossz éjszakáink vannak, rettenetesen görcsöl. Már négy hónapos, mindenki azt mondta három hónapos kor után elmúlik..
Éjszaka kb. 10-szer kelt, a maradék időben meg álmában sírt. Én már teljesen kivagyok. Hívtam tegnap a dokit, hogy írjon fel papaverines oldatot, ezt itt olvastam, hogy sokaknak segített. De azt mondja ő nem alkalmazza ezt a szert már, mert elavult...Remélem ma a gasztro doki segít:(
Na hát voltunk dokinál, sok mindent nem tudott hozzátenni a dologhoz, kb. ennyit is vártam.
Tejmentes diétát kell tartanom, és megnézni két hét múlva, lesz-e változás. Eddig se voltam tejfogyasztó, de most mindent nézni kell, se tejpor, se laktóz...se vaj, se kenőmájas, felvágottakat is átnézni, ezt még tanulnom kell.
Már így sem eszem semmit, szóval durva lesz.
Egy átvirrasztott éjszaka után még kávét sem ihatok, mert abban is van tejpor. (3in1)
Nagyon kedves vagy, tényleg, köszönöm, jól esik. Hát igen, kipróbáljuk a fekete kávét :)
Sajnos napközben nem alszik, mert ugye valamilyen fájdalom felkelti, csak a babakocsiban, ha sétálunk.
Anyu jön, ahogy tud, férjem is sokat segít, de azért nem sűrűn tudok aludni napközben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!