Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Három és fél hónapos a kislány...

Három és fél hónapos a kislányom, és még mindig brutál hasfájós, már nem bírom. Mikor lesz már vége?

Figyelt kérdés

Mindent próbáltunk már, az összes szert, ami a piacon kapható. Én nem eszem puffasztót, nem iszom olyat. Tornáztatjuk, szélcsövezzük, de sajnos nem jobb, sőt egy hónapja már az éjszakák is rosszak, mert nem tud a hasgörcsétől aludni.

Mikor lesz már vége? Lehetséges, hogy el kellene vinni gasztro dokihoz?

Már nagyon nehezen bírom :(

2014. szept. 2. 12:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szegénykék! Akkor a colief is kilőve. Pedig az tényleg hatásos szokott lenni. Mindenképpen vigyétek el egy gasztroenterológushoz. Ez sajnos így nem normális és szegénykém tényleg ki lehet merülve. Egy anyának meg ezt végig hallgatni és a tehetetlenségbe beleőrülni. Iszonyatos! Kitartást! Gondolj arra, hogy neki csak te vagy és ha az segít, hogy cipeled, akkor cipeld. Én sem tudnám hagyni sírni, szenvedni... Majd írd meg, hogy mi volt! Jobbulást!
2014. szept. 3. 14:31
 12/23 anonim ***** válasza:
2. vagyok. velünk már a kórházban elhagyatták a tejterméket az étrendemből. Próbálkoztam én is egy-egy pudinggal, ezzel-azzal... A tejszín és a szója nálunk nagyon gyilkos. Napközben én magamon altatom a gyereket, ha nem tenném, akkor nem aludna csak 2-3X 30 perceket és totál nyűgös lenne estére. Így jó, egyszer kel enni éjjel.
2014. szept. 4. 22:49
 13/23 A kérdező kommentje:

Ma megyünk gasztro dokihoz...én már csak sírok, nagyon rossz éjszakáink vannak, rettenetesen görcsöl. Már négy hónapos, mindenki azt mondta három hónapos kor után elmúlik..

Éjszaka kb. 10-szer kelt, a maradék időben meg álmában sírt. Én már teljesen kivagyok. Hívtam tegnap a dokit, hogy írjon fel papaverines oldatot, ezt itt olvastam, hogy sokaknak segített. De azt mondja ő nem alkalmazza ezt a szert már, mert elavult...Remélem ma a gasztro doki segít:(

2014. szept. 11. 10:51
 14/23 anonim ***** válasza:
Jajj Istenkém, de sajnálom azt a kis csöppséget! Majd írd meg mi volt.
2014. szept. 11. 16:59
 15/23 A kérdező kommentje:

Na hát voltunk dokinál, sok mindent nem tudott hozzátenni a dologhoz, kb. ennyit is vártam.

Tejmentes diétát kell tartanom, és megnézni két hét múlva, lesz-e változás. Eddig se voltam tejfogyasztó, de most mindent nézni kell, se tejpor, se laktóz...se vaj, se kenőmájas, felvágottakat is átnézni, ezt még tanulnom kell.

Már így sem eszem semmit, szóval durva lesz.

Egy átvirrasztott éjszaka után még kávét sem ihatok, mert abban is van tejpor. (3in1)

2014. szept. 12. 11:36
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát ez kb. tényleg semmi...:( Igyál rendes kávét. Én is azt iszok napi 2-t kis cukorral és tejjel. Azt te kihagyod! És mennyit tudsz így pihenni? Van segítséged? Napközben azért alszik? Próbálnék valami hasznos tanácsot adni, de már nem nagyon tudok... Azt próbáltátok már, hogy vasalóval átmelegítesz egy pelust és a pocijára rakod?
2014. szept. 12. 13:46
 17/23 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy, tényleg, köszönöm, jól esik. Hát igen, kipróbáljuk a fekete kávét :)

Sajnos napközben nem alszik, mert ugye valamilyen fájdalom felkelti, csak a babakocsiban, ha sétálunk.

Anyu jön, ahogy tud, férjem is sokat segít, de azért nem sűrűn tudok aludni napközben:)

2014. szept. 12. 17:28
 18/23 A kérdező kommentje:
ja és igen, a meleg pelust is próbáltuk, meg a szőlőmag párnát.
2014. szept. 12. 17:47
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát akkor már csak szorítani tudok értettek, hogy hátha a tejes dolgok elhagyása enyhülést hoz, de ahogy írtad, azt sem sokat ettél vagy ittál eddig. Meg már szinte semmit... Nekünk csak egy ilyen visítós, brutál hasfájós éjszakánk volt, de nem kívánom senkinek. Úgyhogy el sem bírom képzelni, hogy mit érezhetsz, ezért érzek veled együtt nagyon. Meg sajnálom a picikédet. Ha van kedved, akkor írj nyugodtan. Szívesen "meghallgatlak", ha kell egy kis támasz! :) Nálunk a colief segített. Mondjuk ilyen szinten minket nem kínzott a dolog. De nekem alapból nagyon sírós a kislányom, állandó jelenlétet igényel, nem nagyon marad el sehogy, úgyhogy én sem unatkozom. ;)
2014. szept. 13. 12:46
 20/23 anonim ***** válasza:
Csak érdeklődöm, hogy megjavult e babádnak a pocija? Csak most találkoztam a kérdéseddel, de mintha magamatt olvastam volna. (Bár a fiam már 11 hónapos), ugyan ez történt velünk is. 4,5-5 hónaposan kezdett múlni a hasfájása, és ugyanilyen extrém volt. Extrém diétán voltam, ha véletlenül egy szem borsót, vagy egy fűszerdarabkát ettem, utána 3 napig sikítva sírt. Hangos bélmozgás, sikítva ébredés, nappal nem alvás... borzasztó volt. Mi minden nap 15 perc szélcsővel zártuk a napot, csak így tudott aludni, mert SEMMI nem használt, de mindent kipróbáltunk. (colief talán, de az sem egyértelműen) Az anyatej volt a gond nálunk, mert ahogy a hozzátáplálást megkezdtem, rendbejött. (ilyenkor szokták javasolni, hogy 4 hónaposan megkezdheted a hozzátáplálást). Én 6 hósan kezdtem, mert ragaszkodtam a tejhez (amitől szenvedett ugye). 6 hó után nem ajánlott a szélcső, de nem is kellett. Idővel rájöttem mi lehetett, ő eleve egy érzékeny lelkű baba, nagyon ijedős stb. és lehet, hogy ő ezt a hasfájást is érzékenyebben élte meg. Neki jobban fájt, jobban zavarta, mint mást, pedig lehet, hogy nem volt rosszabb..
2014. nov. 2. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!