Hogyan szoktassam le a 3 hos kislanyomat h. ne szopja az nagy ujjat?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 11:40
11/24 anonim válasza:
Mi ezert adtunk cumit neki.fel eves de nem cumifuggo.
12/24 anonim válasza:
Nagyon nagy tévedés. Az ujjunk van erre kitalálva és nem a cumi. Előbbit a természet találta ki. Akkor veszi a szájába és engedi el, amikor ő akarja, nem akkor, amikor a Mutter bedugja. Arról már nem is beszélve, hogy számban lógó cumival is tudok játszani, de tök jó. Az ujjamról meg le kell mondanom. Ahol nincs gond, oda ne csinálj. Szerintem.
13/24 Julie S válasza:
Sehogy. Majd ha mar nagyobb lesz es jatszik, ahhoz kelleni fog mindket keze. Akkor nem fogja (annyit) szopni az ujjat. Ha boldog es kiegyensulyozott, akkor sem lesz igenye ra, hogy folyton ezzel nyugtassa magat. Nalunk is volt ennyi idosen ujjszopos idoszak, aztan ahogy jott, ugy ment is.
14/24 anonim válasza:
Az ujja, amikor nagyobb lesz nem lesz állandóan a szájában, mert a kezei kellenek a játékhoz. Viszont cumival a szájban tökéletesen lehet mindent csinálni, így esze ágában sem lesz letenni nap közben sem. A fiam is az ujját szopja, de csak elalvásnál vagy ha nagyon belefeledkezik egy mesébe, de a csanában ahová jár, a saját szememmel láttam, ahogy az 5 éves kislány a szájából lógó cumival rajzolt, babázott, motorozott. Nem tudták tőle elvenni, mert mindig visszalopta. Nem volt egy egy szép látvány ekkora gyerektől.
15/24 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak,arról nem is beszélve,hogyha olyan a gyerek,3 méterre fogja a cumit kilőni . Ha az ujja kell neki,akkor az.
16/24 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat! akkor remelem elmulik majd ez a szokas! :)
2014. szept. 2. 12:36
17/24 anonim válasza:
Ne legy mar begyoposodott! Miert kene leszoktatni? Anyosomnak az akkor meg meg sem szuletett gyerekem leszoktatasara volt egy elmelete. Bekeni csipos paprikaval...
18/24 anonim válasza:
#17 Jesszus...anyósod egy állat
Kérdező:
A lányom cumis volt. 1,5 évesen vettem el tőle...hát nagyon nem volt könnyű. Kvázi újra meg kellett tanulnia elaludni és ez nem 1-2 éjszaka volt.
A fiam most 4 hónapos és már a kezdetektől nagy ívbe tojik rá, hogy én cumit akarok neki adni, simán kiköpi.
Bezzeg az ujja(i), ökle szinte állandóan a szájjában van és cuppog rajta. Próbáld ki a cumit, de ha nem akarja hagyd békén :)
19/24 anonim válasza:
17. Én már itt olyat is olvastam egy anyukától, hogy anyósa le akarta kötözni a baba kezeit emiatt. Nah szerintem ő is egy állat.
20/24 anonim válasza:
Azért az érdekes, hogy mindig az anyósok a bunkók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!