Mi az oka annak, hogy egy-két kisgyermek szinte kopasz, más meg hajas baba?
Figyelt kérdés
Mitől nem nő haja egy 2 évesnek pl? Látok annyi kopasz gyermeket,de a szülei meg nem azok.Mikor kezd el nőni a hajuk?2014. szept. 2. 08:34
1/7 anonim válasza:
De azt nem látod, hogy a szüleik milyenek voltak gyermekként. Genetika.
2/7 anonim válasza:
(Ja és a genetika nem úgy megy, hogy magas apa, magas anya = magas gyerek, hajas anya, hajas apa =hajas gyerek.)
4/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem arra gondoltam,hogy miért vágják le,hanem azokra a kicsikre,akiknek nincsen.
Csak simán hogy mi lehet az oka annak,hogy nekik pl nem nő x éves korukig.
2014. szept. 2. 10:09
6/7 anonim válasza:
Egyébként nem kell izgulni,teljesen lényegtelen . Az öcsém hatalmas ,sűrű,fekete hajjal született,meg is maradt neki egész csecsemőkorában haja volt,én 1,5 éves koromig pár szál ritkás szőkés hajjal eléldegéltem. Felnőttünk,mindkettőnknek nagyon sűrű,erős szálú,sok haja van. Szerencsére.
7/7 anonim válasza:
A fiamnak alig volt pár szál haja,amikor megszületett,az a kevés is szinte fekete volt. Aztán hónapról hónapra világosabb lett. Most 2 éves és mostanra dúsult be a haja,most már nem foltos,hanem egyenletes mindenhol. Ismerek olyan kislányt is,aki sok hajjal született,most fél éves és szinte kopasz... Meg olyat is,aki nagy hajjal született,9 hónaposan már majdnem a válláig ér a haja,rendes lófarokba össze lehet kötni neki. Nem tudom mi alapján alakul ez,mert pl a párom és én is dús hajú babák voltunk,a fiúnk mégis kis kopasz volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!