Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az oka annak, hogy egy-két...

Mi az oka annak, hogy egy-két kisgyermek szinte kopasz, más meg hajas baba?

Figyelt kérdés
Mitől nem nő haja egy 2 évesnek pl? Látok annyi kopasz gyermeket,de a szülei meg nem azok.Mikor kezd el nőni a hajuk?
2014. szept. 2. 08:34
 1/7 anonim ***** válasza:
De azt nem látod, hogy a szüleik milyenek voltak gyermekként. Genetika.
2014. szept. 2. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:
(Ja és a genetika nem úgy megy, hogy magas apa, magas anya = magas gyerek, hajas anya, hajas apa =hajas gyerek.)
2014. szept. 2. 08:47
 3/7 anonim ***** válasza:
levágják
2014. szept. 2. 08:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Nyilván nem arra gondoltam,hogy miért vágják le,hanem azokra a kicsikre,akiknek nincsen.

Csak simán hogy mi lehet az oka annak,hogy nekik pl nem nő x éves korukig.

2014. szept. 2. 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Csupán genetika:)
2014. szept. 2. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyébként nem kell izgulni,teljesen lényegtelen . Az öcsém hatalmas ,sűrű,fekete hajjal született,meg is maradt neki egész csecsemőkorában haja volt,én 1,5 éves koromig pár szál ritkás szőkés hajjal eléldegéltem. Felnőttünk,mindkettőnknek nagyon sűrű,erős szálú,sok haja van. Szerencsére.
2014. szept. 2. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:
A fiamnak alig volt pár szál haja,amikor megszületett,az a kevés is szinte fekete volt. Aztán hónapról hónapra világosabb lett. Most 2 éves és mostanra dúsult be a haja,most már nem foltos,hanem egyenletes mindenhol. Ismerek olyan kislányt is,aki sok hajjal született,most fél éves és szinte kopasz... Meg olyat is,aki nagy hajjal született,9 hónaposan már majdnem a válláig ér a haja,rendes lófarokba össze lehet kötni neki. Nem tudom mi alapján alakul ez,mert pl a párom és én is dús hajú babák voltunk,a fiúnk mégis kis kopasz volt...
2014. szept. 2. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!