Normális, hogy egy 9 hónapos kisfiúnak még mindig nincs foga?
Figyelt kérdés
Már egy hónapja dől a nyála, de semmi fog. Öt hónapos korában mintha elkezdődött volna neki, legalább is akkor szerintem azért volt nyűgös, mert amikor séta közben is folyamat sírt, akkor bementünk a patikába, vettem dentinox gélt, bekentem, és két másodperc múlva elaludt. Ez ment egy pár hétig, de én nem láttam másnak az ínyét, aztán abba is maradt. Most nem nyűgös, csak nagyon folyik a nyála és állandóan a szájában van a keze. De még mindig nem látok változást az ínyén. Lesz valaha foga?2008. aug. 7. 21:18
1/5 anonim válasza:
Valamikor biztos:-)
Nekünk a szomszédban van egy kisgyerek, akinek még 8 hónaposan nem volt foga, és nem tetszett a dokinak...
Szerintem járj utána a dolognak, és legalább a védőnőtől és a dokitól érdeklődj, van -e teendőd.
2/5 anonim válasza:
Én ugy tudom normális, van olyan gyerek akinek 1 éves kora után jön ki a foga.De ha aggaszt beszélj a dokival hátha ír fel kálciumot az állítolag meggyorsítja a fogzást
3/5 anonim válasza:
Normális. Az unokatesóm fiának csak 1 évesen kezdett el nőni a foga. És semmi baj sincs a kicsivel. Kinek így kinek úgy. Egyébként a babák a fogzást az anyától öröklik, vagyis akkor kezd el nőni, amikor az anyukájának nőttek annak idején. Nekem a szüleim azt mondták hogy fél évesen kezdett el nőni a fogam, és az alsó kettő, és a babócámnak is félévesen kibújt az első két foga. :) Kérdezd meg a szüleidet, biztosan emlékeznek rá mikor indultak meg a fogaid.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem anyám sajnos nem emlékszik rá, mikor jött a fogam, pedig minden másra emlékszik. De azt tudom, hogy nagynénémnek (anyám nővérének) csak egy évesen jött ki az első foga. Akkor talán addigra a fiamnak is lesz...
2008. aug. 7. 21:43
5/5 anonim válasza:
Szia! Az én első kisfiamnak 1 évesen kezdtek bújni a fogai. Jó volt mert észre sem vettük, nem volt nyűgös vagy bármi hasonló.
Úgyhogy nyugalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!