Karácsonyra 21 hónapos kisfiúnak milyen játékot lehetne venni?
Szia!
A fp-nak vannak ilyen kis pici brüm-brüm kisautói,amiben vannak nínós autók... :D 2 db van egy dobozban és nem is drága..asszem olyan 1700 ft körül van.. Nemrég voltunk wellness-ezni és ott a játszóházban voltak ilyen kisautók,hát a kislányom alíg akarta őket elengedni,de a nagyobbak is jól eljátszottak velük.. :)
Van belőle többféle,de mindjárt belinkelem.. :)
[link] ez lenne az. Mármint a nínósok :)
Ebben a linkben alul meg van egy kisautó versenypálya,amiben ugyancsak van 2 autó a pályán kívül..én ezen gondolkodom a kislányomnak mikulásra,majd karácsonyra.. :)
Imád mostanában autókázni,meg vonatozni :)
Most láttam hogy a linken már nem az az ajánlott termék,így megkerestem egy másik oldalon,ahol videó is van hozzá :)
Én a Playmobil játékokat javaslom, az én fiam már most imádja őket, pedig csak 7 hónapos. Könnyedén tudja fogni a figurákat, mert nagyobbak, de sokáig lehet majd használni. Hatalmas a választék, kislánynak, kisfiúnak is rengeteg fajta játék van. Minőségi és nagyon klassz.
Van egy nemrég piacra dobott márka a WOW! Hát ez nem a legolcsóbb kategória, de iszonyú sok autó fajtái vannak emberkékkel. Az utók nyithatók, csukhatók, hangot adnak, stb. Sok figura is van hozzá... Ezeket tudja rakosgatni, tologatni és legalább 4 éves korig használható vagy még tovább..
Nekünk kettő van, a mentőautó a sláger:
Juj, a WOW tényleg nagyon jó! Én elvittem a lányomat egy játékboltba, és ott volt egy WOW-os játékasztal rajta egy csomó WOW autóval. Egyből lecsapott az utcaseprő-autóra, a Brendonban meg is vettem neki, mert a játékboltban nem volt, csak az az egy használatban lévő. 1 hónapja vettük, azóta is óriási siker, pedig még csak 14 hónapos a lányom. Szerintem az autó sem volt drága, 3.990 Ft volt a Brendonban. Nagyon-nagyon strapabíró, igényes játék, lehet tologatni, ki lehet pörgetni, hogy mit gyűjtsön az autó (újságpapírt, falevelet, ételmaradékot). Van hozzá sofőr. És az autó seprűi forognak ha tolod az autót. Szuper! Még lányos anyukaként is ezt mondom. :-)
Itt van kép róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!