Megkésett mozgás és értelmi fejlődés?
Figyelt kérdés
Olyan anyukák történetére lennék kíváncsi, akiknek babája minden mozgást jóval később kezdett(mit mikor kb?)!! Az értelmi fejlődésben is le volt maradva ez miatt a gyerkőc?(olyanokra lennék kíváncsi, hogy mutogatott-e ha kellett neki valami, vagy könyvekben, milyen utasításokat értett meg,tapsolt-e, pápázott-e, beszéd stb..)Mikor mit kezdett el ezek közül? Behozta-e a lemaradást,ha igen akkor mikorra, ha nem mi maradt vissza ezek miatt???2014. szept. 1. 11:10
11/17 anonim válasza:
6-os vagyok,Te értettél valamit félre én a 3asnak írtam,nem kell így ki kelni magadból
12/17 anonim válasza:
bocsi elküldte,szóval igen nem emeltem ki,hogy a 3as válaszolónak szánom a választ, a te kislányod szépen fejlődik,le is írtad,hogy jártatok szakemberhez is,hogy kúszott már stb. nekem az volt fura,hogy a 3as válaszolónak most lesz 1 éves a gyereke aki mindössze ül,és nem vitte sehova csak gondolkodott,hogy talán el kéne vinni
13/17 A kérdező kommentje:
Akkor én kérek elnézést,tényleg ne haragudj! De szerintem mindenki az én helyzetemben hasonlóan reagált volna rá!! Csak igen nem írtad,hogy másnak szól! Mivel én voltam a kérdező,így gondoltam a válaszok is nekem jönnek! Mégegysze elnézést akkor! Egyébként te szakmabeli vagy? Csak a valaszaidból gondolnám,hogy a témával kapcsolatban van valamiféle tapasztalatod!!
2014. szept. 1. 20:37
14/17 A kérdező kommentje:
Most,hogy így megegyszer vissza olvastam a 2 választ,azt még hozzátenném :) az elsőt igen én értettem félre,de a 7-es hozzászólás gondolom az is a tied,azért az nem éppen mindig egyértelmű,hogy kinek is szól tulajdonképpen!és ezt most nem rosszból írtam!
2014. szept. 1. 20:50
16/17 anonim válasza:
Igen értek hozzà, tanultam, én sem rosszból írtam csak értetlenül àlltam a dolog előtt
17/17 A kérdező kommentje:
Mi jól meg vagyunk késve,még azokhoz képest is akik leírták történetüket!!Remélem kislányom behozza mihamarabb a lemaradását,bár járás nem mostanában lesz nála úgy érzem! A sok torna és korházban töltött idő miatt elég félénk! Valakitől rögtön sír valakitől pedig nem is fél! Nem minden hova mer odanyúlni vagy megfogni valamit!!
2014. szept. 1. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!