Mennyire legyen hig a baba fözeléke?
Én jobb szeretem, ha sűrű, különben szétfolyik az egész, mire a kanállal a szájához érek. Azt szeretem, ha olyan állagú, amit főzök, mint egy üveges bébifőzelék.
Szóval én nem szeretem, ha lecsöpög a botmixerről.
Mint az üveges bébiétel. Ha először kapja, akkor, mint a 4 hósoknak ajánlott bébiételek.
Én krumplival és főzővízzel habartam hígra, hogy épp kanalazni lehessen, de ne folyjon le a kanálról.
Egyébként egy éves korig nem árt, ha gluténmentest kap, ha a családban volt allergia. A gluténtartalmú élelmiszerek bevezetésével ugyanolyan óvatosan kell bánni, mint a tehéntejjel, tejtermékekkel, tojásfehérjével!
7 hós a babám,de nem szeretnék neki gluténtartalmú kajákat adni! Azt meg nem tudom,hogy milyen állagú egy bébiétel,még nem volt hozzá szerencsénk. Hiába csöpögött a botmixerröl,mikor már adtam neki hült,igy sürübb lett,nem folyt le a kanálról.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!