Izaa01 kérdése:
17 évesen teherbe estem az édesanyukám nem él így neki nem tudom elmondani a nevelőanyám és az édesapám nagyon ideges lenne kb a 3. hétben járok de nem szeretném elvetetni a kicsit mit csináljak? :/
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 16:45
11/31 anonim válasza:
9es miért ne hozhatná el a korházbol? Ilyen butaságot ne mondj, nem kell hazugságokkal elijeszteni. Én is elhozhattam, pedig a szüleim nem vállalták a gyámságot. Én voltam és vagyok a gyerek gyámja
12/31 A kérdező kommentje:
Már befogom tölteni a 18at mivel most kb 1 hónapos vagyok és februárban töltöm a 18at. a barátomnak van állása minden nap dolgozik ő egyébként idősebb nálam . nem vehetik el a gyermeket mert ha nincs más megoldás akkor az egyik barátunknál meghúzzuk magunkat amíg rendbe jövünk anyagilag
2014. aug. 29. 17:18
13/31 anonim válasza:
# 11/12
Mert kiskorú még saját magáról sem dönthet nemhogy egy gyerekről.
14/31 anonim válasza:
13as, akkor olvass utána. Én megjártam ezt az utat, tudom hogy mennek a dolgok...
14 éves kor után ő dönt mindenben.
15/31 anonim válasza:
# 11/13
Inkább te ne hazudj.Kiskorúként hogy felehetnél egy gyerekért? Akkor vagy az apa vagy az ő szülei voltak a gyámja, de te 17 évesen biztos hogy nem.
16/31 A kérdező kommentje:
Hát én is utána néztem ebben a nagy vitában és tényleg 14éves kor után vállalhatom a felelősséget...de mivel az apja már elmúlt 18 ezért ilyen gond nem is lesz ...meg mire megszületik az ha jól számoltam április és én februárban már 18leszek;)
2014. aug. 29. 17:33
17/31 anonim válasza:
Akkor kérlek kérdező linkeld ezt be ahova az van írva, hogy 18 év alatti lehet gyám? Még szülő ha kiskorú elköltözik rendőrség is hazaviszi, nemhogy gyámja lehet valakinek.
18/31 anonim válasza:
Utolsó! Tévedesekben élsz:)
14 éves korig számit kiskorunak.
14től már fiatalkoru.
18tol nagykoru
19/31 A kérdező kommentje:
igaziból felesleges ezen vitatkozni a lényeg hogy már 18 éves leszek amire megszületik a gyerek!!de szerintem nézz utána mert már az új Orbán-kormény határozata szerint 14éves kortól büntethető is a fiatalkorú ...akkor ez most hogy van? gyereket nem vállalhat de börtönbe beraknak??
2014. aug. 29. 18:00
20/31 anonim válasza:
14 éves nem kerül börtönbe hanem javító intézetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!