Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 honapos kisfiamnak fulbeval...

11 honapos kisfiamnak fulbevalot szeretnenk!?

Figyelt kérdés

Mar akkor eldontottuk, hogy lesz egy fulbevaloja mint az apukajanak amikor megszuletett! Mostanaban szeretnenk megcsinaltatni, hogy a szulinapjara mar begygyuljon.

Nagyon sok embertol azt kapom, hogy nem vagyok normalis... tenyleg enyire elitelendo es miert? Ma mar egy fulbevalo a feriak fuleben teljesen termeszetes, ettol nem lesz meleg... stb. Ha szeretne kiveheti nem egy eltre szolo dolog.

2014. aug. 28. 17:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem csak azért, mert kisfiú, hanem mert alapból nem tetszik ha egy kisgyerek "fel van ékszerezve". Nem ráér?? Mitől lesz jobb most lövetni, mint 10 év múlva, ha ő kéri. Tegyétek el neki a fülbevalót, és ha nagyobb lesz mutassátok meg, ajánljátok fel. Főleg ha látja az apja fülében nagy valószínűséggel ő is kérni fogja, mert akkor is megszokja, hogy egy férfi fülébe is lehet fülbevaló, de nincs ráerőltetve.

Hozzátenném, hogy nekem kisbaba koromban kilövették a fülem és gyűlöltem! Apám nem engedte, hogy kivegyem, napokig sírtam, aztán következő évben mikor sulis lettem elrejtettem az egyiket hogy azt higgyék elhagytam, aztán kaptam nagy lecseszést merthát arany fülbevaló!!!! "Büntetésből" nem kaptam újat, és azóta sem hordok. ÉS nem, nem forrt be, pedig 24 éves vagyok már, tehát 17 éve nincs a fülembe semmi.

2014. aug. 29. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!