Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 honapos kisfiamnak fulbeval...

11 honapos kisfiamnak fulbevalot szeretnenk!?

Figyelt kérdés

Mar akkor eldontottuk, hogy lesz egy fulbevaloja mint az apukajanak amikor megszuletett! Mostanaban szeretnenk megcsinaltatni, hogy a szulinapjara mar begygyuljon.

Nagyon sok embertol azt kapom, hogy nem vagyok normalis... tenyleg enyire elitelendo es miert? Ma mar egy fulbevalo a feriak fuleben teljesen termeszetes, ettol nem lesz meleg... stb. Ha szeretne kiveheti nem egy eltre szolo dolog.

2014. aug. 28. 17:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

Hát én csak akkor rakatnék a fülébe ha ő kéri.

Amúgy meg nekem kb 10 éve nincs a fülemben és nem forrt be.

2014. aug. 28. 17:51
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

én nem tennék kisfiúnak, főleg nem akaratán kívül...

amúgy nekem nem nőtt be az amit babaként lyukasztottak, mai napig tudok bele fülbevalót rakni könnyen pedig vagy 2 éve nincs benne, viszont amit 17-18 éves korom körül lyukasztattam az ha kivettem be is nőtt!

2014. aug. 28. 17:51
 13/21 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom, merre éltek, de nem természetes a fülbevaló pl.egy komolyabb munkát végzőnél. Mondjuk én bíróságon dolgozom, sok féle ember megfordul, aki éppen nem a vádlott, annak nincs fülbigyója. Elhiszem, hogy tetszik, de ma már valamire való férfinek nincs lyukasztva a füle. Amikor randiztam először a férjemmel, az első dolgom volt megnézni, hogy ugye nem..
2014. aug. 28. 18:00
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Nekem másfél éves kisfiam van és ilyen piciként biztos nem "kinoznám" egy fülbevalóval. Öcsém 8 éves volt amikor akart, anyuék el is vitték lövetni neki. Ha a kisfiam majd szeretne én is elviszem és megcsináltatjuk.
2014. aug. 28. 18:31
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

Most megkérdeztem 5 éves kisfiamat, szeretne-e fülbevalót. Abszolút nem értette, mit akarok tőle, közölte, anya, az lányos:)

Én sem tartom jó ötletnek.

2014. aug. 28. 18:31
 16/21 anonim ***** válasza:
majd ha Ő akar!
2014. aug. 28. 19:45
 17/21 anonim ***** válasza:

Én nem rakatnék bele fülbevalót. A fülbevaló azért inkább lányos dolog, annak születésekor már rakatnám. Fiúnak nem.....

Majd ha ő úgy dönt pl 18 évesen, akkor nyugodtan. Ennyi erővel tetoválhatnád is, mert sok férfinak van tetkója.....

Tudom a lyuk benő, de akkor is, tök fölösleges pláne egy fiúnak. Beleakadhat mikor játszanak, meg amúgy is szerintem semmi értelme. Ez nektek tetszik, nektek fontos, de vajon ő mit fog szólni mikor nagy lesz, hogy a szülei kilövették a fülét, minden fotón látszani fog, lehet utálja majd.

Miért ennyire fontos nektek? Apukának is ki van lőve? Gyerekként lövették ki?

2014. aug. 28. 20:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez szerintem sem jo otlet,kiveve ha o keri majd kesobb.Pedig en tenyleg szeretem a piercingeket(nekem is van), fulbevalokat.A ferjemnek is volt,de mar 10 eve nem hordja,mert reg kiment a divatbol.
2014. aug. 28. 20:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Beállok én is sorba! Szerintem sem vagy normális, ne csessz ki a saját gyerekeddel.

Én egyébként a másik véglet vagyok, még a 2 kislányomnak sem lövettünk fülbevalót, nemhogy a kisfiunknak. Majd kamaszként, ha szeretnének.

2014. aug. 28. 21:39
 20/21 A kérdező kommentje:

Koszonom a kommenteket!

A kerdesekre valaszolva igen apukajanak is van es o szereti is. Izlesesen egy egyforma picike sotet kek zafir fulbevalojuk lenne. Apuka is fiatalon kapta bar nem ennyire es o azt mondja orul volna, ha egeszen picikora ota lett volna. Viszont tudjuk, hogy ez nem azt jelenti, hogy a fiunk is orulne. De valoszinuleg, ha igy none fel ez lenne szamara termeszetes es nem lenne kivetni valoja, ha megis hat fogja es kiveszi. A tetovalassal osszehasonlitani szerintem bodorsag... azert korantsem hasonlo. Es nem is magyarorszagon elunk, hanem az USA-ban es itt a vilag osszes nemzetisege megtalalhato, szval a gyerek megtanulja, hogy nem minden ember egyforma ... itt nem divat a cikizes csak mert a masik "mas".

Szoval mindenkeppen atgondoljuk meg! Koszi a valaszokat!

2014. aug. 28. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!