11 honapos kisfiamnak fulbevalot szeretnenk!?
Mar akkor eldontottuk, hogy lesz egy fulbevaloja mint az apukajanak amikor megszuletett! Mostanaban szeretnenk megcsinaltatni, hogy a szulinapjara mar begygyuljon.
Nagyon sok embertol azt kapom, hogy nem vagyok normalis... tenyleg enyire elitelendo es miert? Ma mar egy fulbevalo a feriak fuleben teljesen termeszetes, ettol nem lesz meleg... stb. Ha szeretne kiveheti nem egy eltre szolo dolog.
Hát én csak akkor rakatnék a fülébe ha ő kéri.
Amúgy meg nekem kb 10 éve nincs a fülemben és nem forrt be.
én nem tennék kisfiúnak, főleg nem akaratán kívül...
amúgy nekem nem nőtt be az amit babaként lyukasztottak, mai napig tudok bele fülbevalót rakni könnyen pedig vagy 2 éve nincs benne, viszont amit 17-18 éves korom körül lyukasztattam az ha kivettem be is nőtt!
Most megkérdeztem 5 éves kisfiamat, szeretne-e fülbevalót. Abszolút nem értette, mit akarok tőle, közölte, anya, az lányos:)
Én sem tartom jó ötletnek.
Én nem rakatnék bele fülbevalót. A fülbevaló azért inkább lányos dolog, annak születésekor már rakatnám. Fiúnak nem.....
Majd ha ő úgy dönt pl 18 évesen, akkor nyugodtan. Ennyi erővel tetoválhatnád is, mert sok férfinak van tetkója.....
Tudom a lyuk benő, de akkor is, tök fölösleges pláne egy fiúnak. Beleakadhat mikor játszanak, meg amúgy is szerintem semmi értelme. Ez nektek tetszik, nektek fontos, de vajon ő mit fog szólni mikor nagy lesz, hogy a szülei kilövették a fülét, minden fotón látszani fog, lehet utálja majd.
Miért ennyire fontos nektek? Apukának is ki van lőve? Gyerekként lövették ki?
Beállok én is sorba! Szerintem sem vagy normális, ne csessz ki a saját gyerekeddel.
Én egyébként a másik véglet vagyok, még a 2 kislányomnak sem lövettünk fülbevalót, nemhogy a kisfiunknak. Majd kamaszként, ha szeretnének.
Koszonom a kommenteket!
A kerdesekre valaszolva igen apukajanak is van es o szereti is. Izlesesen egy egyforma picike sotet kek zafir fulbevalojuk lenne. Apuka is fiatalon kapta bar nem ennyire es o azt mondja orul volna, ha egeszen picikora ota lett volna. Viszont tudjuk, hogy ez nem azt jelenti, hogy a fiunk is orulne. De valoszinuleg, ha igy none fel ez lenne szamara termeszetes es nem lenne kivetni valoja, ha megis hat fogja es kiveszi. A tetovalassal osszehasonlitani szerintem bodorsag... azert korantsem hasonlo. Es nem is magyarorszagon elunk, hanem az USA-ban es itt a vilag osszes nemzetisege megtalalhato, szval a gyerek megtanulja, hogy nem minden ember egyforma ... itt nem divat a cikizes csak mert a masik "mas".
Szoval mindenkeppen atgondoljuk meg! Koszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!