A 05. órai etetés még éjszakai etetésnek számít?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 17:48
1/7 anonim válasza:
Attól függ.Ha még csak pár hónapos a babád,és este későn alszik el,akkor nem.De ha már 4-5 hónapos,akkor már tovább kellene aludnia,és sem éjjel,sem hajnalban nem kellene már ennie.
2/7 A kérdező kommentje:
4 hónapos múlt, és én keltem fel enni. Este 19:30-kor eszik.
2010. jan. 16. 18:01
3/7 anonim válasza:
Ha magától nem ébred, fölösleges felébreszteni...
4/7 anonim válasza:
Másfél éves babám is iszik néha tejet 5kor. Aztán vagy visszaalszik vagy nem. Engem nem zavar. Annyi idősen mint a tiéd, mindig evett éjjel.
5/7 anonim válasza:
Miért írják sokan azt hogy kell?
Te nem eszel, ha éhes vagy?Az én fiam négy hónapos, eddig nem kelt fel reggel 6 előtt este nyolctól, de tíz napja megint kel ötkor.Rengeteget eszik, nagyon éhes.Akkor ne adjak neki, mert neki még aludnia kell, és már nem kell enni?
6/7 anonim válasza:
Én is felkeltem a babimat 6-kor, ha nem kel fel magától. Két hete kb. kipróbáltam, hogy nem keltem fel, mert sokan mondták, hogy mi a fenének keltem fel, nemhogy örülnék neki, hogy alszik. Na, egy pár napig bírta, aztán besokallt, vagyis bekevesellt, és hirtelen este bekapott 200-at a tápból. :) Naponta csak 4 kaja jött ki egy napra, mivel napközben 4 óránként eszik, arról nem is beszélve, hogy a cicim már majd szétdurrant. Így szépen visszatértünk a felébresztéses módszerre. Akármilyen keveset is eszik, mindenképpen adok neki cicit, és tápszert is.
7/7 anonim válasza:
Én sose keltettem fel a lányom sose, hogy egyen, majd eszik akkor, ha ő maga kel és éhes.Ha jól alszik, nem zavarom fel.Éhen halni meg nem fog úgysem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!