Kamilla teába bele lehet keverni a tápszert? Hallottatok már róla? Valaki csinálta már igy? és ha igen használt?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 17:40
11/15 anonim válasza:
Ja, eszembe jutott még valami. A dokibácsink mondta, hogy ha nincs kakija, akkor azt lehet még megcsinálni, hogy lázmérőt körkörösen mozgatni kell a végbélben 1 percig. Lehet, hogy nem azonnal, de hamarabb lesz kakija, pár órán belül nagy valószínűséggel. (Nekünk minden egyes alkalomkor azonnal volt kaki. Ingerelte, és valahogy akkor jobban összeszedte az erejét, és nyomott szegénykém, csak úgy vörösödött a feje...)
Banyuci
12/15 anonim válasza:
Nem kell lázmérőzni,egyszerűen válts tápszert és ha nincs tejérzékeny a családban,felesleges a HA tápszer!A sima még olcsóbb is.A barátnőm kisfiának a dokija is autómatikusa a HA tápszert írta az orvos és a simát még kérésre sem volt hajlandó.Vajon miért?Székrekedése lett.Átvittem a mit nekem írt a doki ugyanabból a márkából csak simát,de nem kellett(anyatejes volt a lányom,csak biztonság miatt írt fel)Azóta is azt eszi és nincs baj a kakival.
13/15 A kérdező kommentje:
Majd próbálkozom..multkor a sok bukás miatt is alig akart másik tápszert irni.,,:S:S nem tudom miért csinálják ezt,,:S:S
2010. jan. 18. 21:59
14/15 anonim válasza:
Létezik antirefluxos táp is, ha sokat bukik a baba, azt szokták felírni. Humana Baby-fit például az.
Banyuci
15/15 A kérdező kommentje:
igen tudom hogy vannak jó kis tápszerek..de az én orvosom ragaszkodik a beba ha-s tápszerhez..:S:S
2010. jan. 19. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!