Kamilla teába bele lehet keverni a tápszert? Hallottatok már róla? Valaki csinálta már igy? és ha igen használt?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 17:40
1/15 anonim válasza:
Miért kellene belekeverni? Add a kamillateát magába neki,úgy biztosan használ.
2/15 A kérdező kommentje:
A tápszeren kivül nagyon nem akar elfogadni semmit, a kaki meg nehezen megy..multkorában meg itt olvastam hogy valaki igy csinálta..
2010. jan. 16. 17:49
3/15 anonim válasza:
Inni nem is adsz neki? Akkor nem csodálom, hogy nehezen megy a kaki. Tápszeres babának kell plusz folyadék(bár én szopi alatt is adtam), add magában a kamillateát. Nem muszáj, hogy egyszerre megigya.
4/15 anonim válasza:
A kamillatea magában fogja a hasat, ezért én nem adnám. Mennyi idős a baba? Ha 4 hónap körüli tehetsz a tápszerbe egy kis almalevet, nekem a dokim javasolta és így gyorsan megszerette a tápszert, aztán lassan elhagytam az almalevet.
5/15 A kérdező kommentje:
Adnék neki inni, de az elöbb irtam hogy nem fogadja el..SEMMIT..egyébként 10hetes
2010. jan. 16. 19:08
6/15 anonim válasza:
Igen én adtam a kislányomnak (a nagyobbik most 3 éves),egészen féléveskoráig úgy kapta a tápszert,mert egyáltalán nem tudott hanem kakálni nekem a doki azt mondta,hogy fél liter vízhez adjak egy plikk teát,nekünk használt.A kisebbiknél pedig a tápszer váltás is segített az Aptamil kapja és három nap után nagyon jól beállt a széklete.
7/15 anonim válasza:
Szerintem belekeverheted,de ne minden nap.HA tápszert kap?
8/15 anonim válasza:
Én is kevertem, nekem kifejezetten az orvos javasolta, hogy abból készítsem a tápszert, úgy majd könnyebben kakil.
9/15 anonim válasza:
A kamillatea nemhogy fogná a hasat, sőt, segíti az emésztést, és nálunk például "kakicsinálónak" abszolut bevált. Minden nap megiszik kb. 120 ml teát a babusom (tápszeres-tejes 3,5 hónapos). Eddig csak 2-3 naponta kakilt, most, amióta kap gyümit és kamillateát, minden nap van kakija 1x.
De olyat még én sem hallottam, hogy tápszerbe belekeverni. Egyébként ha nem tud kakilni, van egy szer, a Laevolac, amit vény nélkül lehet kapni, és az is jó.
10/15 A kérdező kommentje:
Igen HA tápszert kap.. a laevolacot már próbáltam használt is, de jobb lenne "természetes" módszerrel rábírni a kakilásra:)
2010. jan. 17. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!