Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Laktózérzékeny kisgyereknek...

Laktózérzékeny kisgyereknek milyen margarinnal, vajjal készitesz sütit?

Figyelt kérdés

2014. aug. 27. 13:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Most lehet én vagyok a hülye, de a margarinok nem növényi olajakat tartalmaznak. Liga margarinom és Delma yoghurt vajam van most itthon és megnéztem mindkettő és növényi zsírokat tartalmaznak.
2014. aug. 27. 14:51
 12/14 anonim ***** válasza:
A margarint nővényi olajok hidrogénezésével állítják elő mesterségesen, a folyékony állapotú, telítetlen zsírsavakat tartalmazó olajok C-C kettős kötéseit telítik hidrogénnel, így szilárd anyag keletkezik, ami szerkezetében a zsírhoz hasonlít, így ezért hívják a margarint "növényi zsír" - nak is.
2014. aug. 27. 14:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Ugyanakkor a legtöbb margarint tejporral, vagy tejsavóporral dúsítják, innentől nem fogyasztható tejfehérje ill. laktóz intoleranciában.
2014. aug. 27. 15:20
 14/14 A kérdező kommentje:

Nálunk végig néztem a boltban az összes vajat, és majdnem mindegyik leirás végén ott volt h az üzemben tejet,tejport használnak... az mar nem jó

a vénusznak utána fogok nézni, ugy tudom a delma lightban nincs de az ebben a múltban nincs...

nem rég derült ki h laktózérzékeny a fiam most még tanulom a dolgokat, oktoberben megyünk a gasztrora, házi orvos mondta mivel meg mindig napi 4-5ször kakilt h inkább tápszer,sinlac, mint a laktózmentes termékek, legalább 1 hónapig kerüljek mindent amiben tej lehet, kapott normafloret az picit helyre tette a gyomrát, most mar csak kétszer kakil egy nap, csak elég nehéz ikreim vannak, és most két féle képpen kell főzni de majd bele jövök

2014. aug. 27. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!