Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Laktózérzékeny kisgyereknek...

Laktózérzékeny kisgyereknek milyen margarinnal, vajjal készitesz sütit?

Figyelt kérdés

2014. aug. 27. 13:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A vénusz teljesen tejmentes.
2014. aug. 27. 13:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Vénusz és Liga margarin.
2014. aug. 27. 13:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Sparos laktózmentes vajjal vagy kókuszzsírral, a margarint nem szeretjük.
2014. aug. 27. 13:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Sajnos tájékozodnom kell a témában. Kókusz zsirt hol lehet venni?
2014. aug. 27. 13:45
 5/14 anonim ***** válasza:
Kókuszzsír (vagy kókuszolaj, mert úgy is hívják) nálunk van a Sparban, Tescoban is, de bioboltokban is árulnak.
2014. aug. 27. 13:49
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, semmi baja nem lesz a világon a margarintól, nálunk a gasztrós is rögtön ezt ajánlotta, pedig klinikaigazgató akadémikus, és a férjem is, aki orvos. :) Nem kell belezakkani az adalékmániába szerintem (ne vedd kérlek bántásnak, csak olyan butaság ilyen tippekkel dobálózni, mikor aranyárban van, és hóbortnál nem több).

Mi abszolút tejmentesen étkezünk, mert a lányunk tejfehérje érzékeny, elmondom mit mivel pótolunk, ha érdekel, ha nem, akkor bocsi, hogy okoskodom. Remélem jól jön.

Tej - rizstej, kókusztej, zabtej.

Tejszín - kókusztejszín, rizstejszín, mandulatejszín.

Joghurt - ritkán szójajoghurt, szerencsére a szójától nincsen baja.

Vaj - a már említett Vénusz margarin, van kenhető változata is természetesen, ill. a kék Flora is tejmentes.

Mind kapható a nagyobb élelmiszerboltokban.

2014. aug. 27. 13:49
 7/14 anonim ***** válasza:
De ha egyszer nem szeretni a margarint... akkor miért adjam neki? Halat sem adok neki, pedig tejmentes. Azt sem szereti.
2014. aug. 27. 13:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Mármint hogy... effektíve nem szereti? :) Olyanról még nem hallottam, éltem a prekoncepcióval, hogy nem tartjátok fogyasztásra alkalmasnak, mint sokan. Bocsáss meg akkor, nem tudom, hogyan tudja észrevenni sütiben az alkotórészeket, ezért nem gondoltam erre.
2014. aug. 27. 14:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Kifinomult ízérzékelése van :) Valamit érez rajta, ami nem tetszik neki. Liszt sem mindegy neki, a Lidl - s lisztet sem eszi meg. 3 éves. Azt mondja, "szappaníze" van.
2014. aug. 27. 14:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyem meg. :))) Hát ami nem jó, az nem jó. :))
2014. aug. 27. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!