10 hónapos lányomnak kakaóval ízesítem a tápszert, védőnői tanácsra, mert így többet eszik. Fájhat tőle a hasa?
Hogy hasfájást okozhat-e a kakaó, azt nem tudom, általában ugye székrekit vagy hasmarsot szokott, aki érzékenyebb rá. Viszont nem lehet, hogy pont azért alszik rosszul, mert többet eszik a "finomabb" kakaós tápszerből?
Én egyébként se ajánlanám neked, hogy mindig kakaóval add, mert nagyon meg fogja szokni/szeretni az édeset (cukrosat), ami hosszú távon rengeteg bajt okozhat. A cukorbaj vagy az elhízás csak a jéghegy csúcsa... De komolyan!
én gyumolcsot adok a tapszerhez. kakaot nem adnék neki akkor es, ha a vedono pisztolyt fog a fejemhez nekem is 10 hós a babám, de erzekeny gyomru, es a dokim nagyon lovagol rajta mit ehet mit nem, szigoru, de én bizok benne
(nem ugy mint a vedonoben, akit 10 honap meg a terhessegem alatt osszesen ha 5x lattam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!