Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos lányomnak kakaóval...

10 hónapos lányomnak kakaóval ízesítem a tápszert, védőnői tanácsra, mert így többet eszik. Fájhat tőle a hasa?

Figyelt kérdés
3 napja rosszul alszik éjszaka.
2010. jan. 16. 14:54
 1/5 xStefix ***** válasza:

Hogy hasfájást okozhat-e a kakaó, azt nem tudom, általában ugye székrekit vagy hasmarsot szokott, aki érzékenyebb rá. Viszont nem lehet, hogy pont azért alszik rosszul, mert többet eszik a "finomabb" kakaós tápszerből?

Én egyébként se ajánlanám neked, hogy mindig kakaóval add, mert nagyon meg fogja szokni/szeretni az édeset (cukrosat), ami hosszú távon rengeteg bajt okozhat. A cukorbaj vagy az elhízás csak a jéghegy csúcsa... De komolyan!

2010. jan. 16. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
én is így adom 10 hósnak, de nem fáj tőle, és sajnos az enyém is rosszul alszik, de most jönnek az oldalsó fogai, doki szerint az jobban megviseli
2010. jan. 16. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Én csak reggel adom neki kakaóval, este nem mert tartalmaz élénkítőanyagot és nyugtalanabbul alszanak tőle. Nálunk hasprobléma annyi volt hogy néha szorulása lett a kakaótól.
2010. jan. 16. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:

én gyumolcsot adok a tapszerhez. kakaot nem adnék neki akkor es, ha a vedono pisztolyt fog a fejemhez nekem is 10 hós a babám, de erzekeny gyomru, es a dokim nagyon lovagol rajta mit ehet mit nem, szigoru, de én bizok benne

(nem ugy mint a vedonoben, akit 10 honap meg a terhessegem alatt osszesen ha 5x lattam)

2010. jan. 16. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
sztem ütni valók az ilyen védőnők. Gondolj bele, a kakaó mennyire terheli felnőtt embernek is a máját, hát még egy ilyen picinek. A lényeg nem az, hogy beleerőszakold a tejet, hanem hogy szeresse, soha nem fog tejet inni kakaó nélkül, ha ilyen hülyeségekre szoktatod. Miért kéne többet igyon, mint amennyi jól esik neki? Egyébként alhat ezért rosszul, mert a kakaónak izgató hatása van.
2010. jan. 17. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!