Miért nem ért velem egyet a családom?
Miben nem értenek egyet?
Bár ha te édesanya vagy, akkor a férjed édesapa, nem?
En is kitaláltam ... ;) en az anyu leszek , apja az apu lesz ...stb
Aztán most 2 eves en ADA vagyok apu APKA lett . Kar rajta vitázni úgy is átkeresztel mindenkit ! ;)))
Ember tervez ebben az esetben pedig gyerek végez:) A 2 éves fiam per pillanat engem anyának (erre tanítottuk úgymond), anyucinak, anyucikának, Gabinak vagy Gabikának hív, éppen ahogy kedve van. A férjem apa, apuci, apucika. Mindkét mamát maminak vagy mamának, apukámat papának hívja.
Amúgy tényleg nem sok logika van abban, amit írsz.
először is szerintem örülj ha a 1,5-2 éves gyereked kimondja, hogy anya, édesanya azért elég nagy elvárás egy pici gyerektől, de lehet próbálkozni. bár akkor apát is megilletné az édesapa jelző.
nagymamával semmi gond, a nagypapus elég idétlen, de szerintem ezt apukád döntse el.
nagyi is jó, de tata? ez már inkább sértő. ha én lennék a nagypapa, én se értenék veled egyet :)
enyém engem 3 éves koráig a keresztnevemen szólított, bármit tettem. most már anya vagyok, viszont most meg a férjemet hívja a keresztnevén :D na meg anyukámat is, az jobban tetszik neki :)
Én azt tudtam, hogy én Anya akarok lenni, az hogy a többieket hogy hívja nekem édes mindegy... :) Mellesleg mindenki had döntse el, hogy hogy hívja a gyereke, unokája... ezt ne te akard eldönteni szerintem.
Nálunk amúgy még nem mérvadó mert a kisfiam az apa-t és a papa-t is Bábának hívja, a mami az Mama, én meg E vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!