16 éves,53 kiló és 164 centi vagyok. Van még esélyem nőni? Családom átlagos magasságú, talán anyukám alacsonyabb picit. Mit egyet, vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 22:40
1/2 anonim válasza:
Még nőhetsz ebben a korban. Viszont nem tudod befolyàsolni. Az viszont fontos, hogy rendesen egyél, mert ha nincs miből 'építkezni', akkor nem fogsz nőni. Ha magasabb akarsz lenni, a magassarkú segíthet.
2/2 anonim válasza:
Biztos, hogy nősz még vagy 1-2 centit. De ne akarj túl magas lenni, mert hidd el nekem, az rossz nagyon. Én 12 évesen voltam 168! Utálok feltűnni a tömegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!