Aki még nem oltatta be magát újinfluenza ellen, tervezi hogy mégis beadatja?
Fél éves a fiam, nincs nagyobb tesó, tömegközlekedést nem használunk, apa, nagyszülők be vannak oltva. Úgy gondoltam nem járunk úgysem közösségbe, de döbbenten hallgatom a híreket, hogy nem igazán cseng le ez a téma.
Most akarok elkezdeni Baba-Mama klubba járni, és elgondolkodtam, mégis lehet érdemes még beadatni az oltást. Vagy már hagyjam?
Csak akkor lesz védve, ha szoptatod, nem? Egyébként apa is hordozhatja, tehát hazaviheti a vírust.
Jön az újabb hullám, és ősszel-télen is várható folytatás.
Én is gondolkozom rajta egyébként :)
Eddig sem és ezután sem. Egyikünk sem kap oltást.
Semmilyen influenza ellen.
OFF:
Csak egy javaslat.
Heti 1 nap legalább kapcsoljátok már ki a TV-t, rádiót, neten a híreket, újságokat! Kész felüdülés az idegeknek és az agynak, hogy nem kell a média baromságait hallgatni.
Én sem. 23 hónapja szoptatok és sem a lányom, sem a férjem, sem én nem vagyok beoltva, nem is leszünk.
Akit érdekel, még egy nagy adalék a H1N1-témához:
És egy tipp, ami a fenti honlapon is olvasható: a D3-vitamin hatékonynak tűnik az influenza megelőzésére.
Én tervezem, nekünk javasolta az orvosunk. Azt mondta, jobb, mivel egyre többen kerülnek gépre. Tudod, nem én akarok lenni a következő szenzáció a tv-ben, h megint gépre került valaki.
A nagyfiam, anyám, meg én is már novemberben be lettünk oltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!