Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyucik ti hogy bírtok két...

Anyucik ti hogy bírtok két kisgyerekkel?

Figyelt kérdés

Van egy 10 hónaposom és ma kiderült hogy terhes vagyok. Akkor lessz a lányom másfél éves mikor a kicsi születik ha minden jól alakul.

Félek hogy hogy fogom bírni hogy lessz az altatás. Nem fog annyi idő jutni a lányomra mint most.

Nektek hogy mentek az első napok? Mikorra rázódtatok bele? Terhességet hogy viseltétek?

Amúgy eljátszik egyedül a lányom szinte csak alváshoz és evéshez kellek neki.

2014. aug. 25. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem egy 2 hónapos babócám van,és nagy valószínűséggel már úton van a második. Én is ugyanettől rettegek :D

Az első terhességem se volt egyszerű,remélem ez a másodiknál kicsit jobb lesz. Nem terveztük,és félek is kicsit,hogy menni fog-e. :)

De neked biztosan menni fog,főleg,ha a kislányod egyedül elvan :)

2014. aug. 25. 17:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Biztos jól írtad?? 2 hónapos??? Nem lazsáltatok :) gratula :)én attól félek hogy nem csak a lányommal fogok foglalkozni és ez megviseli majd.

Vagy ha egyszerre sír mibdkettő. :)

2014. aug. 25. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Hát én tudok mesélni. Ha érdekel benneteket privátban leírom. Nincs egy év a két fiam között, 10 és 22 hónaposak. Az eleje sétagalopp volt ehhez képest. Már nem azon görcsölök,hogy milyen lesz az altatás, mennyi idő jut a nagyra... hanem- hogy éljük túl a mai napot? Azt mondták a "nagyok", hogy már csak szűk 1 évet kell kibírnunk és már csudajó lesz. Nálunk is két hónapos volt a nagy, mikor már úton volt a pici.

Ne aggódj azért ki lehet bírni valahogy, de nagyon sokszor szakad a cérna.

2014. aug. 25. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

1 hónap múlva szülök (elvileg :)) és másfél év lesz a korkülönbség a gyerekek között. Nagyon félek, izgulok, engem is érdekel mindenféle válasz hogy mire számítsak az elején.

A terhességről viszont tudok mesélni. Amikor kisfiamat vártam mindent úgy csináltam ahogy akartam, ha pihenni akartam pihentem, ha csinálni a dolgom akkor csináltam. Most nagy ívben le van sz.rva hogy mit akarok :), vannak a hulla fáradt és álmos vagyok periódusok amikor a kisfiamat pont nem érdekli hogy az anyja hulla, vagy amikor leszakad a derekam és fel kell emelnem a 15 kilós gyerekemet az utcán mert az istenért sem akar jó irányba menni a kismotorral, hiába fáj, hiába vagyok fáradt stb... nincs megállás, nincs pihenés. Nem mondom, hogy szörnyű de nehéz terhességem van a másodikkal.

2014. aug. 26. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!