Mi nyáron délelőtt megyünk le motorozni kb. 1,5 órát, este pedig barátokkal ülünk ki a közeli cukrászda teraszára, a fiúk pedig motoroznak. Ez is kb. 1-1,5 óra. Télen délelőtt mentünk le. A fiam 26 hónapos, délelőttönként már csanában van, úgyhogy most már csak az esti program maradt.
2014. aug. 5. 11:07
2/12 anonim válasza:
Egy átlagos napunk így néz ki:
Délelőtt nem vagyunk itthon egyáltalán. Elmegyünk sétálni, triciklizni, játszótérre, vagy valamilyen programra, pl. mondókázás, baba-mama klub, esetleg a dédihez. Ez a gyakorlatban kb. 2,5-3 óra, mert fél 12 körül már ebédel a lányunk. Utána alvás, kb. fél 1-től. Alszik 2-2,5 órát, én addig elvégzem a házimunkát. Amikor felkel eszik, majd kimegyünk a társasház udvarára és ott játszik a szomszéd gyerekekkel. Ez kb. 2-3 óra. Utána már csak egy gyors fürdés, tejital, és alvás.
2014. aug. 5. 11:10
3/12 anonim válasza:
Délelött szoktunk a boltba menni általában.Du meg csavarogni a városba,piacolni,játszani.
Délelött 1,5óra kb.Du meg 2-fél3tól fél6-fél7ig.
De ha nyávogósan kezdődik a reggel,akkor buszozva a város másik felébe megyünk tescoba,s akkor több idő elmegy vele.
22hós lett tegnap
2014. aug. 5. 11:22
4/12 anonim válasza:
Mi a szüleimhez megyünk át kertbe, ott van homokozó, csúszda, kisház, hinta stb. Sajnos nem túl jó a környékünk és ide a játszótérre nem is nagyon járunk, pedig a ház mellet van egy, de rettenetes. 12-14/15ig alszik. Ha épp nem megyünk át, akkor délelőtt piac, vásárlás stb. Bár sajnos nekünk ezt nehét kivitelezni. 1 éves, babakocsiban nem marad meg, tricikliben meg kb 10 percet, aztán ki szeretne jönni, de úgy meg nem haladunk és kb minden leborít. Sétànak is sajnos az a vége, hogy ki akar mászni a babakocsiból / tricikliből és hazáig cipelhetem :) úgyhogy marad a kert anyuéknál. Kutyázik, homokozik stb. ha meleg van akkor pedig medencézik.
2014. aug. 5. 12:03
5/12 anonim válasza:
délelőtt és délután is 2-3-4 órát ahogy alakult
csak ebédelni és aludni mentünk haza :-)
reggel 6-7 fele kell reggeli majd irány a tér uzsi inni táskában
2014. aug. 5. 12:11
6/12 anonim válasza:
Ha mindig úton vagytok délelőtt és délután is mikor főztök, mostok, takarítotok? Nem kötekedni akarok csak kíváncsi vagyok ki hogy csinálja. Mi nem tudunk mindig menni. vagy délelőtt vagy délután.
2014. aug. 5. 12:18
7/12 anonim válasza:
Akkor végzem a házimunkát és egyéb dolgaimat, amikor alszik a gyerek. Reggel korábban kelek, mint ő, este később fekszek és a délutáni alvása alatt. A gyerek születése előtt sem délelőtt 9-10-kor főztem, mert akkor a munkahelyemen voltam. Most pedig nem azért vagyok itthon és nem azért nem dolgozok, hogy házimunkát végezzek, hanem hogy a gyereket neveljem.
2014. aug. 5. 12:31
8/12 anonim válasza:
Én akkor szoktam főzni, amikor alszik ebéd után illetve ha lefeküdt este. Mosni, teregetni ahogy engedi az időm, mivel az 10perces téma. Ha pedig a kerben vagyunk a nagyszülőknél, és ott is alszik, akkor ott főzök, és dobozba hozom haza. Mi mondjuk 6körül mindig itthon vagyunk. De nálunk is sokszor úgy van, hogy délelőtt itthon játék ebéd alvás, aztán du kert. Ha nagyon kánikula van, akkor megyünk reggeli után.
2014. aug. 5. 12:37
9/12 Szilvi01 válasza:
Reggel 2 órát vagyunk kint, ma mondjuk 3,5 et mert nem kellett főznöm. Du is 2 órát kb , de pl ha delelott fozok akkor csak du tudom levinni . En altalaban 2 napra fozok. Minden hetfon egy messzebbi jáccira járunk ami nagyon szuper, wc , büfé stb. Keddenkent baba mama klub. Szerdan mamaeknal van. Csüt vmelyik kisbaratja kon hozzank v mi megyunk. Pentek dédinél vagyunk egész nap( kertes ház) szombat v vasarnap egyik felmegyunk varosba v vmi messzebbi parkba, lényeg h szabadtér legyen. Ezenkívül még szoktunk járni strandra, v ha nincs kedvünk menni messzire, meg nincs idő akkor itt a környéken kismotorozunk, v a helyi jáccira megyünk, de ez elég gáz úgyh ide tényleg csak akkor ha nincs más.szóval unatkozni nem szoktunk, és alvason meg evesen kivul mindig kint vagyunk.
2014. aug. 5. 12:38
10/12 anonim válasza:
Reggel 8 körül ébred a lányunk.Reggeli,aztán megyünk ki,olyan 9 körül.Séta,játszótér,bicikli,motorozás stb.
Olyan 3 órát vagyunk kint.12-kor jövünk haza,ebéd aztán 1 körül alszik el. 3-kor kel,majd játszunk bent,ha pedig apa hazaért a munkából olyan 5-fél 6 fele,akkor megint lemegyünk apával.Olyankor elmegyünk sütizni,fagyizni,sétálni.Majd este 7 körül érünk haza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!