Van meg ertelme egy 8 honapos, elejetol tapszeren nott babanal elkezdeni a szoptatast sns keszulek segitsegevel?
nincs. az arra van ha kevés tej van, akkor miközben pótlást kap is ingerli a cicit, amitől többet termel. de ha neked nincs tejed, nem fog megindulni, 8 hónap az már sok, a hormonok már sehol nincsenek :(
sajnálom
elméletileg be lehet indítani a tejet ingerlésre...
de így 8 hónap után nekem nagyon fura...
mert a gyerek már hozzászokott a cumihoz, és nem úgy kapja be a mellbimbóudvart és a bimbót, ahogy azt szükséges. a szopizást a gyerek alapösztönként végzi, de a technikát neki is tanulnia kell. a rosszul bekapott mell viszont kisebesedhet...
inkább még az is ott van, hogy 8 hónapra már kb. kétezer szoptatáson van túl egy anya-baba páros, és ez az alkalom növelte meg a tejet 4 milliliterről mondjuk 200 ml-re... nem tudom elképzelni, hogy elég legyen akár csak 1 hónap alatt is neki a mennyiség.
ha ellenanyag miatt kellene viszont, és nem azért hogy jóllakjon, egy próbát megér.
meg lehet, amúgy is megér egy próbát :)
kérdezz meg azért szoptatási tanácsadót (LLL) hátha biztatni fognak :)
ha ennyire rajta vagy, kérdezz g gy szoptatási tanácsadót. de szerintem felesleges.
valaki írta, hogy örökbefogadott gyereknél is előfordulhat, tej. ha van ilyen is ritka, de akkor is attól, hogy beindulnak a hormon termelések. te 8 hónapja vagy a gyerekeddel, kizárt, hogy olyan hormon termelődjenek mint mikor újszülött volt (amik egyébként a szüléstől termelődnek)
kétlem, hogy a testedet be tudod csapni.
valahogy próbáld magadban eltenni, hogy ez így történt, nem vagy ettől rosszabb anya, így is mindent megadsz neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!