Ha 10 hónaposan abba kell hagynom a szoptatást, mivel pótolhatom babámnak a tejalapú tápanyagot még 2 hónapig?
Az én gyerekem tejfehérje allergiás, nulla tejterméket eszik, 5 éves lesz, makk egészséges. Nem "kell" pótolni, egyébként meg azt írod, kap tejterméket, tehát minden ok. De konzultálhatsz gyerekorvossal is, lehet adni kalcium pótlást is, ha ő jónak látja, majd felírja.
Off: miért "kell" abba hagynod?
Ezt csak azért kérdezem, mert ha gyógyszer szedés esetleg műtéted van, akkor azért érdemes konzultálni egy szopis tanácsadóval, nagyon sok esetben meg lehet találni a megfelelő gyógyszer alternatívát, ami mellett nem kell abba hagyni, csak a szakorvosok hajlamosak egyből rávágni, hogy el kell választani a babát, mert nekik így az egyszerűbb... (Voltam ilyen cipőben, azért tudom, kijártam a módját, és tudtam szoptatni tovább) Ha más az ok, akkor persze elnézést
Ha napi egy joghurtot megeszik , az elég.
Készítheted neki habarva a főzeléket.
Gyümölcsbe keverj túrót
Fogamzásgátlókkal nincs tapasztalatom, de úgy tudom, létezik olyan fajta, amit szoptatás alatt is felírnak.
Viszont én biztos hogy konzultálnék még legalább egy nőgyógyásszal. Hiszen csak van oka a vérzésednek.
Az, hogy felír egy foggátlót, csak tüneti kezelés, de az okot nem szünteti meg, vagy nem biztos.
Na bocsánat, nem beleszólni akarok, csak érdemes jobban körüljárni ezeket a dolgokat, és szembenézni a drasztikus elválasztás következményeivel is, mint a baba, mind a mama szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!