Mikorra alakul ki a babák végleges szemszíne?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 20:12
1/9 anonim válasza:
2 éves korig változik a szem úgy tudom. de lehet rosszul.
2/9 anonim válasza:
Nekem a védőnő azt mondta, hogy 6 hónapos korig kialakul a szemszín és utána már csak az árnyalata változhat.
3/9 anonim válasza:
En aszt olvastam, hogy 8 honapos korra alakul ki a vegleges szemszin de utana kisebb arnyalatvaltozas meg lehetseges.
4/9 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy fél éves korukig.Nekem kisfiam 1 éves elmúlt és gyönyörű kék szeme van,azzal is született.Szerintem már megmarad Neki.
5/9 anonim válasza:
Én is fél évet tudok,az én babámnak is égszínkék szeme van,remélem,ilyen is marad!
6/9 anonim válasza:
1 éves korára kb. Nagynéném kislányát 8 hónapos korában ismertem meg anno és rikító kék szemei voltak (2 hónapot töltöttem velük). Aztán 1 éves kora után nagynéném küldött róla fotókat, ott zöldesbarnák voltak a szemei. A kislány ma már felnőtt és megmaradt a zöldesbarna szín. :) Szóval 1 éves koráig simán alakulhat!
7/9 anonim válasza:
hát nem tudom,öcsémnek 3 évesen "fekete" szemei voltak,most meg 19 évesen zöld....
8/9 anonim válasza:
Kisfiamnak 6 hós koráig kék szeme volt.Most 1 éves lesz és már zöld a szeme.Pedig szerettem volna hogy kék legyen mint a nővérének.Ráadásul szőke.De így is szép.Apának is kék, nekem barna. papának zöld a szeme.
Az a vicc hogy tesóm gyerekeinek is zöld szemei vannak, pedig ott is kék és barna szeműek a szülők.
Egyedül apum zöld szemű a családban.
9/9 anonim válasza:
A nagylányomnak nagyon kék szeme volt kicsi korában, még iskolásként is. Talán olyan 13évesen kezdett zöldülni. Most 19éves és zöldeskék szeme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!