Aki hordozókendőt használ, lehetne egy pár kérdésem?
Én elsősorban utazáshoz használom, vagy néha az újszülötthöz otthon, ha nagyon nyűgös volt. (Ezen már túl vagyunk).
Én simán le tudom tenni, elől hordozósból a hátára, úgy alszik tovább, persze csak akkor, ha egyébként is aludna még...
A nagyobbikom már két éves, vele is használtuk, én nem tapasztaltam semmi ehhez köthető "hisztit" soha.
Amikor nagyobb lett a nagy lányom, használtuk a csípőn hordozást is, de hamar áttértünk aztán a sport babakocsira.
Épp most szeretném a picivel megtanulni a háton hordozást... :o) Hogy majd kettővel is tudjak BKVzni (feltéve hogy beindulnak a járatok... :o)
Én sokat használtam mikor megszületett a kisebbik fiam,mert a nagy akkor még csak 1,5 éves volt,ő volt a babakocsiban, a kicsi meg rajtam,kendőben.Imádta,hatalmasakat aludt benne.Én általában elöl,X-ben vittem.Le tudtam tenni én is mikor elaludt,nem vettem ki belőle,hanem óvatosan kikötöttem a kendőt,és azzal együtt tettem az ágyába.Még 1 éves kora után is használtam,sőt,anyukám is vitte akkor benne,és meglepődött,h mennyire kényelmes.:)
Amíg picik voltak,az ikreimet is hordoztam,közös kendőben.A gyerekorvosunknak annyira tetszett,h le is fényképezte,és azóta is emlegeti.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!