Hány hónapos kortól adtatok babátokna háztartási kekszet almával keverve és mennyit?
Első vagyok.
Nekem mondta védőnő h háztartási kekszet lehet adni. Egy darabog kapta de nem ette meg amobe beleraktam igy kihagytam mivel azóta elmúlt 6 hónapos így babakekszet adok neki, ez ízlik neki.
Az én védőnőm szerint 4 és 7 hó között kell a glutént bevezetni. De a háztartási keksz tényleg nem jó, inkább babakeksz. Én Hipp babakekszet vettem, de a védőnőm oldalán van egy recept, ami alapján tudsz te is sütni neki:
Amúgy aki szoptat és még nem kezdi el a hozzátáplálást, annak is azt ajánlják hogy 7 hónapos korig mindenképp be kell vezetni, mégpedig úgy hogy a lefejt anyatejbe kell belemorzsolni a kekszet.
Háztartási kekszet 1 év alatt semmiképp! Az egy édesség. A glutént valami egészségesebb dologgal kéne bevezetni. 6 hós kor alatt meg tápszeren vagy anyatejen kívül semmit adni.
Az enyémek 8 hós kor körül már rágcsáltak kiflicsücsköt.
2-3 cukorral meg adalékanyaggal teli ,,valaminek" semmi keresnivalója a kajájában. A glutént megkóstolta, a kekszet elfelejthetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!