A baba nemére keresek tesztet. Valaki ismeri ezt?
Figyelt kérdés
Régebben rá bukkantam,de sehol sem találom.ha a tesztnél beírom a szülők születési dátumát kiadja a baba nemét.Ha valaki ismeri ezt a tesztet kérem linkelje be.Köszönöm.2014. aug. 20. 20:37
1/12 anonim válasza:
Ez hogyan adna hiteles választ? Rengeteg párnak születik lány és fiú gyermeke is, pedig az évek múlásával a születési dátumuk nem változik. Ez csak tippelés, ugyanúgy 50-50% eséllyel ad helyest választ, mintha feldobnál egy pénzérmét.
2/12 anonim válasza:
Nekem és sok embernek ez bevált..
3/12 anonim válasza:
Juj... ez olyan lehet, mint a reklámokban a "Tudd meg most! küldj sms az 7888-as telefonszámra és derítsd ki, hogy....". Akkora kamu.
4/12 anonim válasza:
nekem a belinkelt szerint lányom lett volna..5.5 éves a fiam:))
5/12 anonim válasza:
Négy gyerekem van, az elsöre lányt ír - lány lett, a masodiknál fiút jósol - lány lett, a harmadik eszerint lány - és fiú lett.
Szóval semmiképpen nem megbízható.
6/12 A kérdező kommentje:
www.mybabygenderprediction.com
megtaláltam!
2014. aug. 20. 21:35
7/12 anonim válasza:
Hát nekem ez is lány ír....de hidd el h fiam van :)
9/12 anonim válasza:
Fiú-lány ikerpárokkal mi a helyzet? Egyébként nekem is lányt jósol, pedig fiam van.
10/12 anonim válasza:
Ugye vágjátok, hogy ez csak egy random válasz generátor?
És ennyi ésszel lehet gyereket nevelni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!