Pár hónapos baba ételfoltos ruháját összetenni a nagyobbik kakis bugyijával?
Csak nekem ment fel a pumpám amikor megláttam hogy anyós, amikor legutóbb itt járt, összerakta "ázni" a 4 hónapos lányom bébiételes pólóját a 2 éves lányom kakis bugyijával?
Még a saját ruháinkkal sem mosom össze a piciét nem hogy a kakis cuccokkal...a nagy készül szobatiszta lenni, és ázott a véletlen összekakizott bugyika, amihez anyós hozzátette a kajafoltos pólót..
"Nem, nem lett se síkálva előtte se mosva."
Tehat annyi eszed volt, hogy xarral egyutt aztattad be???? Itt nem az anyosal vana problema.....
Persze, hogy nem, utolsó, hanem veled. ÉRTŐ OLVSÁS...
Én felvenném azt a blúzt. Amúgy én sem áztatok, mosok így, de nem ment volna fel bennem a pumpa. Örültem volna, hogy ennyit megcsinál. Ennél lazább anyuka vagyok.
Ha mar igy megszolitottal:
Nálunk az azt ataa menete a következő. Eloszor kaki/ételmaradék/akármi lekaparom. Utana mosdokagyloban mosószerrel/folyekony szappannal kézzel kimosom, nyilván hibátlanra nem megy, de addig sikalom, amig a viz tisztán folyik le rola. Utana áztato vödörbe be, anyagtól fuggoen Domestos/Vanish/mosószer ra. Minden ruha igy végzi, ami aztatasra szorul. Nyilvan Domestosos vízbe szines ruha nem megy.
Belőled is jön ki ""KAKI""?? Nem de?
Akkor mi ezzel a problematika?
BENNED VAN! BELŐLED JÖN KI! NEM MEGENNI KELL!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!