Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár hónapos baba ételfoltos...

Pár hónapos baba ételfoltos ruháját összetenni a nagyobbik kakis bugyijával?

Figyelt kérdés

Csak nekem ment fel a pumpám amikor megláttam hogy anyós, amikor legutóbb itt járt, összerakta "ázni" a 4 hónapos lányom bébiételes pólóját a 2 éves lányom kakis bugyijával?

Még a saját ruháinkkal sem mosom össze a piciét nem hogy a kakis cuccokkal...a nagy készül szobatiszta lenni, és ázott a véletlen összekakizott bugyika, amihez anyós hozzátette a kajafoltos pólót..

2014. aug. 18. 13:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

"Nem, nem lett se síkálva előtte se mosva."

Tehat annyi eszed volt, hogy xarral egyutt aztattad be???? Itt nem az anyosal vana problema.....

2014. aug. 18. 18:32
 12/20 anonim ***** válasza:
10%

Persze, hogy nem, utolsó, hanem veled. ÉRTŐ OLVSÁS...

Én felvenném azt a blúzt. Amúgy én sem áztatok, mosok így, de nem ment volna fel bennem a pumpa. Örültem volna, hogy ennyit megcsinál. Ennél lazább anyuka vagyok.

2014. aug. 18. 19:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Akkor ertelmezd nekem, utolso. Nem volt lesikalva, nem volt lemosva, ergo xaros volt. Hogy lehet ezt mashogy ertelmezni?
2014. aug. 18. 19:52
 14/20 A kérdező kommentje:
Mindegy...értelmetlen az egész...lényeg annyi lett volna, hogy adott egy kakis bugyi, amiről csak le lett törölve a nagyja cucc, és be lett áztatva. anyós meg a kicsi pólóját belevágta mellé! Engem felhúzott, kiírtam, de nem azét hogy sokan kiosszatok! Az értelmes választ köszi!
2014. aug. 18. 20:22
 15/20 anonim ***** válasza:
36%
Szóval aki szerint nem hülye az anyósod, az rögtön kioszt téged? :D
2014. aug. 18. 20:41
 16/20 anonim ***** válasza:
52%
Te tényleg nem sikáltad le a kakit, mielőtt beáztattad? És még az anyóst szidod?
2014. aug. 18. 20:44
 17/20 A kérdező kommentje:
NEM nem nyaltam le patyolat tisztára azt a r@hadt kakit a bugyiról, ugyanis előbb leszedem azt ami lejön egyszerűbben, beáztatom hogy ne száradjon xy ideig rá, és majd ha lesz rá időm, átöblítem lesúrolom, és később mehet a mosás! És igen anyóst szidom, mert akár kicsit akár nagyon kakis a víz, a pici gyerek cuccát nem szokás összetenni! Van rendes szennyestartó! A témát pedig lezárom. Kössz a sok értelmes hozzászólást! NEktek semmi nem jó! Ha pl. én tenném össze akkor igénytelen vagyok, de ha már anyós, akkor nem baj ugye kedves első?...
2014. aug. 19. 13:51
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, az idegeskedés nem tesz jót az egészségnek. Legközelebb ne fogadd el, ha anyósod segítene és nem kell, hogy felmenjen a pumpád. Persze akkor az lesz a baj, hogy nem segít. Na, szép napot.
2014. aug. 19. 14:03
 19/20 anonim ***** válasza:
25%

Ha mar igy megszolitottal:

Nálunk az azt ataa menete a következő. Eloszor kaki/ételmaradék/akármi lekaparom. Utana mosdokagyloban mosószerrel/folyekony szappannal kézzel kimosom, nyilván hibátlanra nem megy, de addig sikalom, amig a viz tisztán folyik le rola. Utana áztato vödörbe be, anyagtól fuggoen Domestos/Vanish/mosószer ra. Minden ruha igy végzi, ami aztatasra szorul. Nyilvan Domestosos vízbe szines ruha nem megy.

2014. aug. 19. 14:33
 20/20 anonim válasza:

Belőled is jön ki ""KAKI""?? Nem de?

Akkor mi ezzel a problematika?

BENNED VAN! BELŐLED JÖN KI! NEM MEGENNI KELL!!

2014. aug. 20. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!