Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves kisbabámnak születésétő...

1 éves kisbabámnak születésétől köldök sérve van. Vissza húzódik magától idővel, vagy mindenképp meg kell műteni? Hallottam már mindkét verziót.

Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 20:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
tudom sokan "elitélnek" ezért mert hogy ez már nem "divat" de én a gyogyszertárban vettem olyan ragasztoszalagot ami nem allergizál és nem irritálja a bőrt és egy müanyag gombot tettem a köldökére és azzal ragasztottam le hogy elég szorosan tartsa ott.nem állitom hogy e miatt mult el,nem is érdekel hogy miért vagy hogy de szerencsére hamar eltünk,mondjuk a köldöke nem lett olyan "luk" mint más babáknak de nem is áll kifele és igen én egész napra rajta hagytam és mikor cseréltem akkor nem ugyan oda ragasztottam vissza hanem igy srégen szoval kb ugy kápzeldd el mint egy X és egyikszer ugy mint az X egyik szára másikszor mint a másik szára,érted? szerencsére az ő bőre meg sem pirosodott,mást hallottam hogy irritálta a gyerek bőrét
2014. aug. 18. 18:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Divat ide,divat oda,én kipróbálom,hátha beválik!Értem a stratégiát a ragasztást illetően,és köszönöm szépen a segítséget!
2014. aug. 18. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!