Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan adjam a babámnak a...

Hogyan adjam a babámnak a cukkinit, sütve vagy fözve? A rizsel mit lehet kezdeni mindig pürésiteni kell, mi a helyzet a kelkáposztával és a gyökkérel?

Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Én csak mint laikus válaszolok, ahogy józan paraszti ésszel gondolom, aztán majd aki már túlvan ezek etetésén, esetlegesen kijavít. Én a cukkínit mindenképpen párolva adnám, így megmaradnak a vitaminok benne. Azt sajna nem tudom, milyen idős kortól adhatod. Szerintem igen, pürésítsd a rizst, bár nem tudom milyen idős a babád. Kelkáposztát én biztosan nem adnék neki, mert puffasztó étel még a felnőttnek is. Gyökér, szerintem répával húslevesből kivéve adható. 11 hetes kislány anyukája.
2008. aug. 6. 16:46
 2/2 anonim ***** válasza:

szia

én adtam cukkinit-másnap is kellett főznöm,akkora sikere volt(7hónapos a fiam?legyalultam,v reszeltem,mint a tököt-és vizben megfőztem-összeturmixoltam-és reszelt sajtot tettem rá-ez megolvadt,v még turmixoltam utána.rizsből-én pl.rizses-répát csináltam,mikor semmi nem volt itthon.de nem tasakosból,hanem főzősből.ami van otthon azt üsd be a google-ba és kiad neked recepteket.a bebietel.hu -n is találsz sokat.szerintem a káposzta-ugyanúgy,ahogy nekünk,neki sem jó még.gyökér?max a húslevesbe tudom elképzelni,ha még nincs izesitve.és ne felejts1kanál olajat tenni az ételekbe,ha már nagyobb a baba.

üdv

2008. aug. 6. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!